Barion Pixel

Női fogamzásgátló

női fogamzásgátlás

Szerencsére ma már rengeteg lehetőség van a nem kívánt terhesség elkerülésére. Az óvszert mindenki ismeri, ugyanakkor a női oldalon is szép számmal akad fogamzásgátló! Csekkold a lehetőségeidet a cikkben!

naptár módszer, női fogamzásgátlásA fogamzásgátló kiválasztásának lehetősége új utat biztosít a nőknek, hogy személyre szabhassák a védekezésük formáját. Természetesen a legegyszerűbb, ha a férfi védekezik gumival, vaszektómiával vagy valami egyébbel, ugyanakkor azt sem lehet elvárni, hogy a védekezés maga ennyire egyoldalú legyen. Ehhez hozzátenni érdemes, hogy az alkalmi kalandok alkalmával a férfiak tekintélyes része nem készül megfelelő védelemmel és még akkor is történhetnek balesetek. Legkívánatosabb tehát, ha mindkét fél tudatosan védekezik vagy készül fel!

A természetes fogamzásgátlás módszere az úgynevezett naptár módszer. Ez a módszer a tüszőrepedés, vagyis az ovuláció időpontjának meghatározásán alapul. A petesejt 24-48 óráig életképes, tehát az ovuláció előtti és utáni 4 napban nem biztonságos a védekezés nélküli együttlét. Eszerint a periódus szerint ki lehet számítani, hogy mikor érdemes a mesterséges védekezés nélküli együttlét. A naptár módszert általában a vallásos emberek használják, mivel vallási előírásaik tiltanak bizonyos fogamzásgátlókat, illetve a szex csak utódnemzés céljából jöhet létre szerintük. A naptár módszer azonban egyáltalán nem megbízható, ezért nem ajánlatos kizárólag eszerint időzíteni a kalandokat.

A legismertebb védekezési lehetőségek a nők számára a hormonális készítmények.

Ez alapvetően két eszközt takar: a tablettát és a spirált. Mivel hormonális készítményekről van szó, ezért mindenképpen célszerű nőgyógyásszal konzultálni a lehetséges hatásokat illetően. A hormonális fogamzásgátló tabletták a 20. század közepe óta érhetők el a nők számára. Mesterséges vagy természetes hormonok vannak bennük, melyeknek közel ugyanolyan a hatásuk, mint a havi ciklusért felelős ösztrogénnek és a gesztagénnek, a szervezet saját hormonjainak. Működésük a következő: megakadályozzák az ovulációt és a méhnyak által termelt nyák megvastagításával is gátolják a spermiumok méhüregbe jutását. Bár ezek hatékonysága magas, többen panaszkodnak erős migrénre, mellfeszülésre és magas vérnyomásra. Szerencsére a mai tabletták jóval fejlettebbek, mint elődeik, ugyanakkor a mai napig vannak olyan tényezők, amik kizárják az alkalmazásukat!

A hormonális spirál hasonlóan működik, viszont emellett rendelkezik mechanikai védelemmel is. Ez a fogamzásgátló elzárja a méhszájat, ráadásul jóval kevesebb adag hormont tartalmaz. Legfőképpen terhesség után ajánlott, mivel szoptatás alatt is lehet alkalmazni. Termsézetesen ennek is léteznek hátrányai, de mindenképpen softabb verzió a tablettákhoz képest!

Ennél a résznél még érdemes szót ejteni a sürgősségi vagy esemény utáni tablettákról!

A tablettát 72 órán belül kell bevenni, közösülés után. Mivel a szervezet ilyenkor nagy adag, erős hormonlökést kap, így ezt a módszert csak végszükségben szabad alkalmazni. Alacsony megbízhatósága, mellékhatásai miatt ez a módszer kerülendő. Sőt, a kerülendők listájára tehetjük még kiegészítésképpen a hüvelyi pesszárium, méhszájsapka vagy a hüvelyi szivacs. Ezek mára már egy letűnt kor maradványai.

Hormonmentes védekezést jelent az úgynevezett spirál vagy hurok. Ez egy méhen belüli fogamzásgátló módszer, mindennemű hozzáadott kémiai beavatkozást mellőzve!

Ez egy igen hatékonynak tekinthető fogamzásgátló módszer. Sokak számára vonzó lehet a viszonylag alacsony ára és megbízhatósága miatt. Használata mellett a terhesség esélye körülbelül 0,5%. Általában egy T-alakú műanyag vázból áll, melynek a szárára rézszál – gyakran arannyal vagy ezüsttel bevonva – van tekercselve. Hatásmechanizmusát tekintve a megtermékenyített petesejt méhnyálkahártyába való beágyazódását gátolja, valamint csökkenti a méhűrbe feljutó spermiumok mennyiségét azáltal, hogy egy steril gyulladást hoz létre a méh üregében megváltoztatva a méhnyaknyák kémiai összetételét. Népszerűségét az egyszerű felhelyezés adja.

Végül az úgynevezett kémiai fogamzásgátlókról pár szó!

A kémiai fogamzásgátlók egyszerű elven működnek: elpusztítják a spermiumokat, így akadályozzák meg a fogamzást. Kaphatók hüvelykúp, krém, zselé és hab állagban is. Semmilyen mellékhatást nem okoznak, nem ártanak a női szervezetnek, de alacsony hatékonyságúak, ezért leginkább akkor javasolt a használatuk, ha valamilyen más fogamzásgátló eszköz mellé – például pesszárium – kiegészítésként, plusz biztonsági elemként vetik be őket.

A fogamzásgátló kiválasztása előtt érdemes figyelembe venni az adott helyzetet, amibe egy közösülés előtt álló pár szerepel. Ha ismeretlenek egyéjszakás kalandjáról van szó, akkor minden védekezés kívánatos, mindkét fél részéről egyaránt. Ha egy párról van szó, akkor úgy érdemes kombinálni a védekezést, hogy az ne menjen az élvezet rovására. Ilyen eset például, amikor a férfi óvszert, a nő pedig tablettát szed. Továbbá soha ne engedjétek, hogy a ,,melyik fél védekezik” kérdésre egyoldalú ,,kinek a kötelessége” válasz szülessen! Az a legjobb megoldás, ha mindkét fél szempontjait maximálisan figyelembe veszi, mind a biztonság, mind az élvezet terén! Szakemberrel való konzultáció mindig hasznos és tanácsos.

A fogamzásgátló mellett a természetes összetevőket tartalmazó potencianövelők szedése nem egymást kizáró lehetőségek!

POTENCY ENHANCER PRODUCTS

BOOM BOOM'S BEST EFFECTS:

MIÉRT AJÁNLJUK NEKED A BOOM BOOM POTENCIANÖVELŐT?

OUR BOOM BOOM PRODUCT PACKAGE OFFERS

MIÉRT AJÁNLJUK NEKED A TONADO + POTENCIANÖVELŐT?

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

KORAI MAGÖMLÉS ELLENI TERMÉK

Long Love: #1 számú étrend-kiegészítő korai magömlés ellen

A LONG LOVE LEGELŐNYÖSEBB HATÁSAI:

MIÉRT AJÁNLJUK NEKED A LONG LOVE KORAI MAGÖMLÉS ELLENI TERMÉKET?

IMMUNERŐSÍTŐ TERMÉK

Alpha man férfi immunerősítő

THE BEST EFFECTS OF ALPHA MAN:

Alpha man férfi immunerősítő

MIÉRT AJÁNLJUK NEKED AZ ALPHA MAN IMMUNERŐSÍTŐ TERMÉKET?

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

10 000 +

Elégedett vásárló

2012

Óta a piacon 

1-2 nap

Gyors szállítás

60 nap

Kockázatmentes Garancia

10 +

Friss cikkek minden nap

HŰSÉGPONTRENDSZER:

Ha most regisztrálsz 500 Ft értékű pontot kapsz!

10 Ft-ért 1 pont kedvezmény jár 
Beváltása 500 Ft/vásárlás lehetséges.
Tehát ha vásárolsz 4 000 Ft értékben terméket, 400 pont üti a markod!
Sőt! Most minden termékértékelés után kapsz további 100 pontot!

TORNADO+ SZEDÉSI ÚTMUTATÓ

Adagolás:
Szeretkezés előtt 0,5 – 1 órával vegyél be 1 db Gentlemanus kapszulát bő folyadékkal. 1-2 naponta javasolt alkalmazni. Ne lépd túl az ajánlott napi fogyasztási adagot, azaz a napi 1 kapszulát.

Mellékhatás:
A Tornado+ potencianövelő kapszula egyik legfőbb előnye, hogy nincs mellékhatása  Másfajta potencianövelők mellékhatásként erős fejfájást, gyomorégést, fülpirosodást, stb. okoz. 

TORNADO POTENCIANÖVELŐ 4 DOBOZ INGYEN SZÁLLÍTÁSSAL

BOOM BOOM SZEDÉSI ÚTMUTATÓ

Adagolás:
Szeretkezés előtt 30-60 perccel vegyél be 1 darab kapszulát amit bő folyadékkal együtt nyelj le. Az ajánlott adagolást ne lépd túl: naponta 1 kapszulát javasolt bevenni.

Mellékhatások:
A Boom Boom potencianövelő kapszula egyik legfőbb előnye, hogy nincs mellékhatása  Másfajta potencianövelők mellékhatásként erős fejfájást, gyomorégést, fülpirosodást, stb. okoz. 

LONG LOVE SZEDÉSI ÚTMUTATÓ

Adagolás:
Szeretkezés előtt  1-2 órával vegyél be 1 vagy 2 darab kapszulát amit bő folyadékkal együtt nyelj le lehetőleg éhgyomorra.  Az ajánlott adagolást ne lépd túl: naponta 2 kapszulát javasolt bevenni.

Mellékhatások:
Nem ajánlott ha ezek a problémák fenn állnak nálad: méhészeti termékekre, virágporra allergiás valamint vesebetegek számára 

Ejakuláció long love

ALPHA MAN SZEDÉSI ÚTMUTATÓ

Az Alpha Man egy olyan készítmény amit mindennap javasolt fogyasztani.

Adagolás:

A legjobb hatásért naponta 2 darab kapszulát fogyassz az alábbiak szerint:
Bő folyadékkal reggeli és vacsora után vegyél be 1-1 darab kapszulát. Az ajánlott adagolást ne lépd túl.

1 dobozban 60 darab Alpha Man kapszula található.

Alpha man 2

UPDATED NEW BLOG POSTS:

On our blog you can read about many useful topics among our articles,
with which you can use your repertoire and preserve your health.

Napi szex 10 egészségügyi előnye

10 health benefits of daily sex

A healthy sex life is good for your overall health, and there's no better way than making love with your partner every day. In addition to being just a reproductive advantage, healthy sex improves your physical, mental, emotional and social life. Sexual activity has more to do with a healthy mindset than no

Read more »
Gentlemanus ads

Why is Gentlemanus a good potency enhancer?

Recently, more and more products have been investigated and withdrawn from the market of potency enhancers. So there is great uncertainty among men about which of the existing products to choose. After all, the tablet must meet many criteria. Men's expectations of a potency-enhancing pill Start working quickly or as soon as possible after taking

Read more »
Pajzsmirigy alulműködés és merevedési zavar

Hypothyroidism and erectile dysfunction

Sex is something you like to think about every time. But do you like thyroid problems? Obviously not. You don't understand why I'm asking about thyroid problems when we're talking about sex. But it's important to talk about this because many men experience sexual problems due to the thyroid gland. What is the thyroid gland? The thyroid gland is a butterfly-shaped gland in the neck that can

Read more »

About us

Perfect Play Kft. csapata 2

We are proud that we are In cooperation with Perfect Play Kft.,, we can work to make as many satisfied men and women as possible happy with these market-leading products,which are already available from us!

That's why on our website every man can find a solution to his problem, whether it's erectile dysfunction or just a little extra to spice up lovemaking.

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Szólj hozzá

Your email address will not be published. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)

en_GBEnglish