Barion Pixel

Szexuális masszázs

Mi az a szexuális masszázs?

 

A szexuális masszázs során masszázstechnikákat alkalmaznak az orgazmus felkeltése vagy elérése érdekében.

Egyes gyakorlatokban a szexuális masszázsnak spirituális, sőt gyógyító hatása is van. Mind a tantra, mind az ókori taoizmus a szexuális energiát az életerőhöz kapcsolta, és masszázstechnikákat fejlesztettek ki a szexuális és lelki egészség előmozdítására. A pszichoterapeuták alkalmanként ajánlják ezeket a gyakorlatokat, mind az egyéneknek, mind a párkapcsolatban élőknek, olyan pszichoszexuális problémák esetén, mint például az erekciós zavar és a korai magömlés.

A partnerek közötti szexuális masszázs élvezetes módja lehet az intim együttlétnek.

 

A szexuális masszázs egyéb nevei

 

A szexuális masszázst erotikus masszázsnak vagy érzéki masszázsnak is nevezhetjük.

Tantrikus masszázs

A tantrikus masszázs az energia és a légzés körül forog. A cél az, hogy eltávolítsuk a testben lévő blokkokat és feszültségeket, amelyek zavarják a lelki és szexuális egészséget.

Nuru masszázs

A nuru szó japánul csúszós. A nuru masszázs során az ember beborítja magát masszázsolajjal, és egy másik személy meztelen testén fekszik, és egymáshoz dörzsöli testét, a maximális érintkezés érdekében.

Lingam és Yoni masszázs

A lingam (néha lingham) és a yoni masszázsok tantrikus masszázsok, amelyek a férfi és női szakrális terekre összpontosítanak, amelyek a nemi szerveket érintik. A megközelítések eltérőek lehetnek, de általában mindkettő a hagyományos tantrikus energiamunkával kezdődik. A yoni masszázs ezután a női nemi szervekre, míg a lingam a péniszre és a prosztatára összpontosít.

 

Hogyan fedezzük fel a szexuális masszázst?

 

Ha érdekli az otthoni szexuális masszázs lehetősége, sok kereskedő kínál masszázsolajokat megvásárlásra. Vannak olyan webhelyek is, amelyek tanácsokat adnak az első masszőröknek.

Attól függően, hogy milyen masszázstípus érdekli Önt, jobb lehet egy formálisabb óra. Sok masszázsterapeuta és szexterapeuta kínál magán- vagy csoportos órákat. Ezek egy része párokra összpontosít, mások azonban nem.

 

Biztonsági aggályok és különleges megfontolások

 

Ha partnerrel próbál szexuális masszázst, akkor ugyanazokat a szabályokat kell betartania, mint bármely más típusú masszázs során. Ne csináljon semmit, ami fájdalmat vagy sérülést okozhat partnerének. Az őszinte, nyílt kommunikáció segít megbizonyosodni arról, hogy Ön és partnere jól érzi magát a tevékenységben, és előtte megbeszélik a határokat.

AJÁNLOTT TERMÉKEK

BOOM BOOM TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

Boom Boom vélemény:

Sosem gondoltam volna hogy ekkora szexuális élményt nyújthat egy potencianövelő kapszula. Sok kétség volt bennem mikor megrendeltem a BOOM BOOM  terméküket, amit felváltott a bizonyosság érzése. Azóta minden barátomnak ajánlom ha egy kis izgalmat akar csempészni az intim együttlétbe.

Sándor

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Neked milyen a potencia szinted?
Tudd meg szükséged van e potencianövelőre vagy immunerősítőre!

Töltsd ki a villám kvízd most és e-mail-ben értesítünk az eredményről!

Szólj hozzá

Töltsd le Te is ingyenesen a Káma-szutrát:
Szerelmi technikák szeretőknek

Kámaszutra e-book pdf termék

Küldjük e-mailben:

Első vásárlóként a Kosár oldalon válts be a KUPON10 kuponkódot és 10% kedvezményt kapsz!

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.