Barion Pixel

A méret a lényeg? Igaz vagy hamis?

Szinte minden srác elgondolkodik azon, hogy hogyan méri fel “odalent”. Íme, minden olyan srác számára, aki valaha is aggódott amiatt, hogy normál méretű-e a pénisz. Lehet hogy mégis a méret a lényeg?

A normál péniszméretek széles választéka létezik. Bár előfordulhat, hogy a tiédnél nagyobb vagy kisebb hímtagú pasikat lát, nagyon valószínű, hogy a pénisze normál méretű. A pénisz méretét a génjeid határozzák meg, akárcsak a szemszín vagy a lábméret. És sokkal kisebb a különbség a pénisz mérete között a férfiak között, amikor erekciót érnek el, mint amikor a péniszük ellazul.

Annak ellenére, hogy mit hall vagy olvas, semmilyen speciális gyakorlat, étrend-kiegészítő vagy diéta nem változtatja meg a srác péniszméretét.

A pénisz a pubertás alatt nő a legjobban . Egyes fiúk 9 körül kezdik meg a pubertást, mások pedig 15 éves koruk előtt. Általában a pubertás végére a pasik hímtagja eléri a várt méretét. A pubertás általában körülbelül 4 évvel a kezdete után ér véget, tehát ez általában 13-19 év körül van.

A méret mellett a srácok arra is kíváncsiak, hogyan néz ki a péniszük. Például egy srác elgondolkozhat azon, hogy a hímtagot borító bőr normális-e, vagy rendben van-e, ha egy pasi pénisze balra vagy jobbra lóg (az!).

Ha aggódik a péniszének megjelenése miatt, kérdezze meg orvosát. A tinédzser srácoknak minden évben herevizsgálatot kell végezniük a rendszeres szűrésen. Tehát itt az ideje, hogy bármilyen kérdést feltegyen orvosának.

A nagyobb, annál jobb – egy bizonyos pontig.

Egy társkereső oldal felmérése szerint az eredmények kétségtelenül megörvendeztetik a jó adottságokkal rendelkező évezredeseket , a 20 cm az optimális péniszméret, ha a nők orgazmusáról van szó . Ugyanez a felmérés azt mutatta, hogy a csúcspontot előidéző ​​képességek drámaian csökkennek 22 cm-nél nagyobb dolgokban.

„A méret számít, de a nagyobb nem mindig jobb.”

Az „orgazmus sikerességi arányának és a pénisz méretének összehasonlítása érdekében” az önmagát „nagy pénisszel való társkereső oldal” 4761 nőt kérdezett meg az általános, alkalmi randevúzási és egyéb réseket átfogó hálózatában. Megkérdezték a felmérésben résztvevőket arról, mikor éltek utoljára nemi életet, mekkora volt partnerük egysége, és hogy sikerült-e elérniük az „orgazmust a behatoláson keresztül”.

A randi kutatás – amely a lédús eredményeket egy uborkadiagramon jelenítette meg – azt találta, hogy a 20 cm- es pénisz 44%-os sikeraránnyal váltott ki orgazmust. A második a 22 cm végzett 42%-os sikeraránnyal.

Azonban ne érezd rosszul magad, ha nem vagy megáldva ilyen arányokkal, mert az örömszerzési potenciál minden hosszabbnál meredeken zuhan.

A szexkísérlet szerint mind a 27 cm-es, mind a 10 cm-es kakasok ugyanolyan sikerességgel segítik a nők csúcspontját: az esetek mindössze 30%-ában. (Az ember azon tűnődik, hogy a fallikus leletek igazak-e Jonah Falconra, akinek 34 cm-es mamutja a világ legnagyobb férfias kora.)

A kutatás szerint a készség ugyanolyan fontos, mint a méret.

A tanulmány megállapította, hogy a 7 cm-esek (ami a „mikropénisz küszöbe”) segítik az orgazmust a nők egynegyedénél, miközben „10-ből több mint 2 cm-es férfi még mindig eléri a helyét”. Arról nem is beszélve, hogy a felmérésben részt vevők nagy része úgy ítélte meg, hogy a kerülete kulcsfontosságú a zsákban való elragadtatás megtapasztalásához.

Ennek ellenére a péniszmérési kutatás nem egzakt tudomány. „Ezek átlagok, és mindig lesznek kivételek”. “Ha nem ér el, akkor is teljesíteni tud, és ugyanúgy, ha masszív, akkor is csalódást okozhat!”

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Neked milyen a potencia szinted?
Tudd meg szükséged van e potencianövelőre vagy immunerősítőre!

Töltsd ki a villám kvízd most és e-mail-ben értesítünk az eredményről!

Töltsd le Te is ingyenesen a Káma-szutrát:
Szerelmi technikák szeretőknek

Kámaszutra e-book pdf termék

Küldjük e-mailben:

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.