Barion Pixel

Hogyan dobjuk fel az unalmassá vált szexuális életünket?

Hogyan dobjuk fel az unalmassá vált szexuális életünket?

Hogyan dobjuk fel az unalmassá vált szexuális életünket?

 

Erre több válasz is adható.

 

Kevés tevékenység olyan izgalmas, mint a szex. És mégis, egyesek elvesztik érdeklődésüket a partnerükkel való szex iránt.

Először is tegyünk félre néhány olyan körülményt, amelyek befolyásolhatják valaki szexuális vágyát, nem csak a partnere esetében.  A szorongás, a depresszió, a stressz, a különféle egészségügyi állapotok, számos gyógyszer és az öregedés (bizonyos mértékig) csökkenthetik a szex iránti vágyat. Ha ezek közül valamelyik vonatkozik Önre vagy partnerére, akkor érdemes megvizsgálni, és esetleg megbeszélni az orvosával és/vagy a terapeutával.

Sokan vannak azonban olyanok, akiket továbbra is izgat a szex gondolata, de sokkal kevésbé érdekli a szex a partnerével. Még mindig vannak szexuális gondolataik és fantáziáik, továbbra is reagálnak a szexuális ingerekre (mint egy felhevült jelenet egy filmben), és talán még mindig rendszeresen önkielégítenek, de unatkoznak, vagy kerülik a szexet partnerükkel.

Könnyű azt mondani, hogy az égő szenvedély természetesen és elkerülhetetlenül elhalványul a hosszú távú kapcsolatokban. Bár ez általában igaz, rengeteg pár van, akik továbbra is rendszeresen szexelnek, még akkor is, ha ez nem olyan gyakori, mint korábban.

 

Mi tart vissza?

 

Ha szexuálisan unatkozik, mélyebbre kell néznie.
Általában az első ok, amiért a hosszú távú párok a vágy elhalványulását tapasztalják, az az ismerősség – az izgalomhoz némi újdonságra és bizonytalanságra van szükség. Ha úgy érzi, hogy túl jól ismeri a partnerét, akkor talán beleesett abba a rutinba, hogy ugyanazt a régi dolgot csinálja. Lehet, hogy partnerének új vágyai vagy fantáziái vannak, amelyeket még nem osztott meg – vagy néhány igazán régi, amit soha nem osztott meg.

Ha eddig még nem próbáltatok szerepjátékot, épp itt az ideje belevágni. Így megismerhetitek egymás elfolytott vágyait. Csak a képzeletetek szabhat határt.

Az emberek folyamatosan fejlődnek az évek és évtizedek során (remélhetőleg), így valószínűleg a kapcsolatodnak is fejlődnie kell, beleértve a szexuális kapcsolatot is. Nincs azzal semmi baj, amit korábban együtt csináltatok. A hosszú távú párok egyik előnye az újoncokkal szemben, hogy gyakran nagyobb biztonságban vannak önmagukban és egymásban is.

 

Tartsátok melegen a kapcsolatot

 

A pár szexuális életének minősége elárulhat valamit kapcsolatuk állapotáról és személyes fejlődésükről is. Azok a párok, akik képesek melegen tartani a dolgokat, és hosszú távon szexuálisan elkötelezték magukat, sok mindent jól csinálnak, beleértve azt, hogy őszinték önmagukkal a szexualitásukkal kapcsolatban, elfogadják partnerük szexualitását, és foglalkoznak a számtalan egyéb problémával, amelyek hatással lehetnek. szexuális életükre. Szex nélkül is lehet boldog párkapcsolatod, de ha megteszed, ami szükséges, hogy szexuális életed melegen tartsd, akkor a kapcsolatod nagyszerű lesz.

5 legjobb női vágyfokozó

A szerepjátékok és szexuális segédeszközök mellett érdemes egy kis potencianövelővel is kísérletezni.

 

Tekintsd meg választékunkat

AJÁNLOTT TERMÉKEK

BOOM BOOM TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

Boom Boom vélemény:

Sosem gondoltam volna hogy ekkora szexuális élményt nyújthat egy potencianövelő kapszula. Sok kétség volt bennem mikor megrendeltem a BOOM BOOM  terméküket, amit felváltott a bizonyosság érzése. Azóta minden barátomnak ajánlom ha egy kis izgalmat akar csempészni az intim együttlétbe.

Sándor

TORNADO TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

Tornado vélemény:

A feleségemmel szerettük volna felfrissíteni a szexuális életünket, ezért rendeltem meg a TORNADO potencianövelő szert. A hatása szinte hihetettlen volt.  Hatalmas élményben volt részünk. Köszönöm 

Tibor

ALPHA MAN TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

ALPHA MAN VÉLEMÉNY:

Végre egy multivitamin ami kifejezetten nekünk férfiaknak szántak. És tényleg hatásos. Szkeptikus voltam mikor megrendeltem, de minden elképzelésemet felülmúlta. Az ALPHA MAN hatására sokkal energikusabbnak érzem magam és jobb a közérzetem is. 

Tihamér

LONG LOVE TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

Long love vélemény:

Eddigi életemben mindig problémám volt a korai ejakulációmmal. Természetes készítményt kerestem a problémám kezelésére,, ekkor találtam a LONG LOVE -ra az Önök termékére. 
Használata során végre hosszabbak lettek a szeretkezéseim. A partnerem is sokkal elégedettebb velem. Köszönöm ezt a csodaterméket.

Péter

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Neked milyen a potencia szinted?
Tudd meg szükséged van e potencianövelőre vagy immunerősítőre!

Töltsd ki a villám kvízd most és e-mail-ben értesítünk az eredményről!

Szólj hozzá

Töltsd le Te is ingyenesen a Káma-szutrát:
Szerelmi technikák szeretőknek

Kámaszutra e-book pdf termék

Küldjük e-mailben:

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.