Barion Pixel

Az inzulinrezisztencia által okozott merevedési zavar okai és kezelése

Az inzulinrezisztencia által okozott merevedési zavar okai és kezelése nagyon összetett dolog.

Az inzulinrezisztencia egy olyan állapot, amelyben a sejtek nem reagálnak megfelelően az inzulinra, a hasnyálmirigy által termelt hormonra, amely a vércukorszintet szabályozza. Amikor a sejtek nem reagálnak az inzulinra, a vércukorszint megemelkedik.

A merevedési zavar, más néven erektilis diszfunkció (ED), az a probléma, amikor a férfi nem tud tartós merevedést elérni vagy fenntartani a közösüléshez.

Az inzulinrezisztencia és a merevedési zavar közötti összefüggés több tényezőnek köszönhető. Az inzulinrezisztencia növeli a vérnyomást és a koleszterinszintet, mindkettő növeli a merevedési zavar kockázatát. Az inzulinrezisztencia szintén károsíthatja az ereket, beleértve a péniszben lévő ereket is, ami szintén hozzájárulhat a merevedési zavarhoz.

Ezenkívül az inzulinrezisztencia összefüggésbe hozható a gyulladásos folyamatokkal, amelyek szintén hozzájárulhatnak a merevedési zavarhoz.

Kutatások

A kutatások szerint az inzulinrezisztenciában szenvedő férfiaknál négyszer nagyobb a merevedési zavar kialakulásának kockázata, mint azoknál, akiknél nincs inzulinrezisztencia.

Egy 2012-es tanulmányban a kutatók azt találták, hogy az inzulinrezisztenciában szenvedő férfiaknál nagyobb valószínűséggel volt merevedési zavar, mint azoknak, akiknél nem volt inzulinrezisztencia. A tanulmányban részt vevő férfiaknál a merevedési zavar kockázata 2,6-szor nagyobb volt az inzulinrezisztenciában szenvedő férfiaknál, mint azoknak, akiknél nem volt inzulinrezisztencia.

Egy másik, 2013-as tanulmányban a kutatók azt találták, hogy az inzulinrezisztenciában szenvedő férfiaknál nagyobb valószínűséggel volt károsodott erekció, mint azoknak, akiknél nem volt inzulinrezisztencia. A tanulmányban részt vevő férfiaknál az erekciós funkció 2,3-szor rosszabb volt az inzulinrezisztenciában szenvedő férfiaknál, mint azoknak, akiknél nem volt inzulinrezisztencia.

Kezelés

Az inzulinrezisztencia és a merevedési zavar kezelése gyakran hasonló. Az életmódváltás, például a testsúlycsökkenés, az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás, segíthet javítani az inzulinrezisztencia és a merevedési zavar tüneteit.

Súlyos esetekben gyógyszeres kezelésre lehet szükség az inzulinrezisztencia kezelésére.

Megelőzés

Az alábbiak segíthetnek csökkenteni az inzulinrezisztencia és a merevedési zavar kockázatát:

 • Egészséges testsúly fenntartása
 • Egészséges táplálkozás
 • Rendszeres testmozgás
 • Dohányzásról való leszokás
 • Alkoholfogyasztás mérséklése
 • Stressz kezelése

Az inzulinrezisztencia és a merevedési zavar közötti összefüggés összetett. Az inzulinrezisztencia számos tényezőn keresztül hozzájárulhat a merevedési zavarhoz, beleértve a vérnyomás és a koleszterinszint növekedését, az erek károsodását és a gyulladásos folyamatok előfordulását.

Az életmódváltás, például a testsúlycsökkenés, az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás, segíthet csökkenteni az inzulinrezisztencia és a merevedési zavar kockázatát.

A Boom Boom potencianövelő kapszula

A Boom Boom potencianövelő kapszula egy természetes összetevőkből álló készítmény, amely segíthet az inzulinrezisztencia által okozott merevedési zavar kezelésében.

A Boom Boom kapszula összetevői közé tartozik:

 • L-arginin: ez egy aminosav, amely segít a nitrogén-monoxid termelésében, amely szükséges az erek tágulásához.
 • Maca gyökér: ez egy gyógynövény, amely segíthet az erekciós funkció javításában.
 • Tribulus terrestris: ez egy gyógynövény, amely segíthet a tesztoszteronszint növelésében, ami szintén hozzájárulhat az erekciós funkció javításához.
Az inzulinrezisztencia által okozott merevedési zavar és a Boom Boom potencianövelő kapszula

A Boom Boom kapszula napi kétszeri szedése segíthet az inzulinrezisztencia által okozott merevedési zavar tüneteinek enyhítésében.

A Boom Boom kapszula előnyei

 • Természetes összetevőkből áll
 • Segít az erek tágulásában
 • Javíthatja az erekciós funkciót
 • Segít a tesztoszteronszint növelésében

Következtetés

Az inzulinrezisztencia és a merevedési zavar közötti összefüggés összetett. Az inzulinrezisztencia számos tényezőn keresztül hozzájárulhat a merevedési zavarhoz, beleértve a vérnyomás és a koleszterinszint növekedését, az erek károsodását és a gyulladásos folyamatok előfordulását.

A Boom Boom potencianövelő kapszula egy természetes összetevőkből álló készítmény, amely segíthet az inzulinrezisztencia által okozott merevedési zavar kezelésében.

AJÁNLOTT TERMÉKEK

BOOM BOOM TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

Boom Boom vélemény:

Sosem gondoltam volna hogy ekkora szexuális élményt nyújthat egy potencianövelő kapszula. Sok kétség volt bennem mikor megrendeltem a BOOM BOOM  terméküket, amit felváltott a bizonyosság érzése. Azóta minden barátomnak ajánlom ha egy kis izgalmat akar csempészni az intim együttlétbe.

Sándor

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Neked milyen a potencia szinted?
Tudd meg szükséged van e potencianövelőre vagy immunerősítőre!

Töltsd ki a villám kvízd most és e-mail-ben értesítünk az eredményről!

Szólj hozzá

Töltsd le Te is ingyenesen a Káma-szutrát:
Szerelmi technikák szeretőknek

Kámaszutra e-book pdf termék

Küldjük e-mailben:

Első vásárlóként a Kosár oldalon válts be a KUPON10 kuponkódot és 10% kedvezményt kapsz!

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.