Barion Pixel

Szexsérülés, szexbaleset

Lány elejti a fagyit

A téma leginkább, mint gyatra geg vagy primitív alpáriság fordul elő olcsó komédiákban. Azonban a szexsérülés, a szexbaleset igenis valós veszély az aktív nemi életet élők körében!

Látszólag a két kifejezés egyet jelent, ugyanakkor árnyalatnyi különbség mégis akad.

A szexbaleset egy hirtelen bekövetkező, az esetek zömében nagy fájdalommal járó események, amelyeket testi, fizikai elváltozások kísérhetnek. Míg a szexsérülés ennek a hosszabbtávú kihatása, annak a ténye, hogy baleset történt. A károsodás egyáltalán nem meglepő, tekintve, hogy az aktív nemi élet során megnő a kísérletezési vágy! Ez azt jelenti, hogy sokak próbálnak ki újabbnál újabb és legtöbbször extrémebb szexpózokat. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy tilos a próbálkozás, ugyanis a sérülésmentesség , ha nem is minden esetben, de elérhető! Persze kellő erőfeszítéssel. Félre értés ne essék, a balesetek oka nem a  lepedőakrobatika, hanem a nem megfelelően karban tartott test vagy egészségügyi elváltozás!

Vonatbaleset párizsbanA nők és a férfiak tipikus szexsérülései:

A téma sajnos sohasem veszít aktualitásából, hiszen az intim kapcsolat egy rendkívül intenzív cselekvéssorozat, így óhatatlanul is előfordulnak szexbalesetek és szexsérülések. A mindkét nemre jelelmző esetek gyakorisága az életkorral együtt növekszik. Gyakoriságát tekintve talán az összes többit felülmúlja az izomgörcs. A szexuális izgalomban megfeszülő comb-, vádli- vagy éppen talpizmok esetenként nyilalló fájdalommal törik meg a szenvedélyes együttlétek ívét, és bár legtöbbször relatíve gyorsan oldhatók, kimasszírozhatók, az adott pillanatban nem hiányoznak jobban, mint egy telefoncsörgés. Azonban a megfelelő magnézium-bevitellel, kevesebb alkohollal és dohányzással, különféle lábfejgyakorlatokkal. Szintén gyakran előfordul a horzsolás. A térd legtöbbször a lovagló, a könyök általában a misszionárius pózban sérül, később jellegzetes csípő fájdalommal, és persze feltűnő horzsolásnyomokkal emlékeztet keletkezésük körülményeire. A szexbaleset ellenszere egyszerűen az óvatosság vagy az olyan ,,extrém” helyszínek elkerülése, mint a szőnyeg.

Férfi specifikus szexsérülések:

A legkellemetlenebb eset az úgynevezett fékszakadás. A fityma és a makk közötti vékony, kötőszövetes rész, vagyis a fitymafék sérül, esetenként el is szakad. Ez a hevesebb behatolás következménye; megelőzendő érdemes a fityma tornáztatása és a körültekintően végrehajtott behatolás megszokása. Jó ha észben tartjuk, hogy az óvszer is okozhat kellemetlenségeket. Fordult már elő, hogy az óvszer egyszerűen beragadt, lejött vagy szimplán csíkokra szakadt. Szerencsés esetben a síkosítás okán a gumi hamar kicsúszik. A leglátványosabb mindközül azonban az úgynevezett pénisztörés. A heves aktus közben célt tévesztő és legtöbbször a szeméremcsontot eltaláló pénisz, egy tényleges törésre emlékeztető, reccsenő hang kíséretében válik egy görbébb és lilább padlizsánhoz hasonlatossá. A repedés a barlangos testet körülvevő kötőszöveti tokban keletkezik ekkor, mely erős, nyilalló fájdalommal, és legtöbbször pánikszerű ijedtséggel jár. Ezután haladéktalanul orvoshoz kell fordulni! Különösen, ha ez valamilyen merevedési gyógyszer, például viagra következménye!

Nőspecifikus szexbalesetek:

A női szexbalesetből eredő sérülések leginkább maszturbáció közben fordulnak elő! Mivel a hüvelyi orgazmust csak egy adott tárgy behelyezésével lehet elérni és éppen nincs kéznél professzionális segédeszköz mint, például vibrátor, a nők igen kreatívak tudnak lenni. Ennek gyakran sajnos megvan a böjtje. Állati eredetű húsok, nem megfelelően megtisztított henger alakú tárgyak mind-mind potenciális veszélyforrások. A fertőzés veszélye ilyenkor nagyon magas, ezért semmi esetre sem szabad ezeket eltitkolni és azzonal orvoshoz javallott fordulni. Az idegen testeken túl a leggyakoribb női szexsérülés a hüvelyi vérzés. Mivel egy rendkívül érzékeny területről van szó, a sérülés esélye fokozott. Ezt okozhatja az azonnali behatolás, mikor a női test még nincs egészen benedvesedve. Elkerülésére mindenképpen érdemes sikosítókat vagy megfelelő óvszert használni. Szintén veszélyforrás és könnyen szexbalesethez vezethet a különféle olcsón megvásárolt ehetőként reklámozott szexuális segédeszköz. Ezek már csak azért is veszélyesek, mert igen magas a húgyúti fertőzés esélye.

A fentiek ellenére ne feledjük, hogy a szex a legörömtelibb időtöltések egyike, ezért ez ne rettentsen el senkit sem, mindössze készüljünk fel, hogy az együttlétet ne zavarja meg semmi!

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Neked milyen a potencia szinted?
Tudd meg szükséged van e potencianövelőre vagy immunerősítőre!

Töltsd ki a villám kvízd most és e-mail-ben értesítünk az eredményről!

Szólj hozzá

Töltsd le Te is ingyenesen a Káma-szutrát:
Szerelmi technikák szeretőknek

Kámaszutra e-book pdf termék

Küldjük e-mailben:

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.