Barion Pixel

Úszás, mint őszi sport

őszi úszás

Az úszás a legtökéletesebb őszi sport, amit az ember végezhet egész évben. Mi a közös a sport, az évszak és az szex vonatkozásában? Olvass tovább, hogy megtudd!

A legfontosabb közös pont,főleg az úszás szempontjából nem más, mint a sérülésmentesség elve!

Az úszás – nem csak  mint őszi sport – remekül erősíti a légző- és a szívizmokat, javítja avitálkapacitást, ami nemcsak a sportban hasznos, hanem a mindennapokban is. Számos izmodat megmozgatja, miközben a helyes légzéstechnikádat is fejleszti! A törzs-, hát-, és gerincfeszítő izmok adják az alapját a sport és a szex terén nyújtható állóképességeidnek. Ezek akkor is fontosak, ha az egyre gyakoribbá váló őszi esős idő beköszönt és fokozottan balesetveszélyes szinte minden odakint. Ráadásul adott korosztály számára bizonyos mozgásformák és sportolási lehetőségek idővel korlátozódnak, de az úszás ez alól a legtöbb esetben kivételt képez, mivel kíméli az ízületeket a könnyű közeg miatt. Ráadásul a vízvesztés sem annyira intenzív, mint a konditeremben vagy futás közben. Tehát az úszás az, ami egyszerre egy jó kardió, légzéstechnika és sérülésmentesség megalapozásának skilljeivel lát el idővel.

nő bikini tenger

Az már csak hab a diétás tortán, hogy rengeteg kalóriát égethetsz el vele, ami egyenlő jobb kinézet, erőteljesebb potencia és nagyobb tesztoszteron szint!

Szerencsére az úszás napjainkban évszaktól függetlenül gyakorolható. Azonban létezik különbség a nyílt víz és a medencés úszás között is, ezzel jó, ha tisztában vagy!

A medence állandó körülményeket biztosít, ideális lehet bármely őszi sport. Ez a nyílt vízre messze nem igaz. Előbbiben profibb módon tudsz megnyílvánulni az úszás terén, mint sport, ugyanakkor sok esetben osztoznod kell a pályákon. Utóbbbinál inkább a rekreáció a lényeg és az élmény. Ez leggyakrabban egy strandolás esetén fordul elő, ahol szintén van egy rakás ember, mégis inkább vagy magadban, hacsak nem játszotok csapatban. A medencében, úszás közben a lehatárolt pályák miatt gyakori hiba a váll bemerevítése, illetve azoknak az erőltetett mozgatása. Pedig lényeg inkább az izmok minnél teljesebb átmozgatása lenne. A nyílt vízben pedig gyakran arányt tévesztünk és olyan messze távolodunk a parttól, ami már veszélyes magunkra nézve, a biológiai szennyeződésekről nem is beszélve. Utóbbi esetében ráadásul nem vagy csak alig gyakorolható őszi sport.

A potenciával összefüggésben:

a mozgásszegény életmód és az erekciós zavar között egyenes arányosság van. A futás, az úszás és az egyéb aerob mozgásformák mind segítik az erekciós zavar kialakulásának megelőzését. Figyelj oda minden olyan mozgásformára, mely túlzott nyomást fejt ki a gátra, ami a herezacskó és a végbélnyílás közötti terület. A péniszhez kapcsolódó idegeket és véredényeket is negatívan befolyásolhatja a gátra nehezedő túlzott nyomás.

úszás-férfi-test

Ami a tesztoszteron szintet illeti,

a rendszeres – heti 2-3 alkalom, heti 70-150 perc – úszás már a sportértékében is segíti a növekedését. Azt mindenképpen tartsd észben, hogy a sport csak időlegesen növeli a tesztoszteron szinted, az állandó szintentartás érdekében válaszd a Tornado+-t. Ugyanakkor az úszás  körülményei azok, amik igazán fokozzák a szinted! A sok kalóriégetés miatt akár diéta alatt is növelheted a zsíradék beviteled – úszás előtt tanácsos enned (!) – hiszen ezek segítik a hormonháztartás szabályozását. A jól eső fáradság kiöli a stresszt, a kettő egyvelege pedig gyors álomba merülést, valamint pihentető alvást biztosít! Kiegészítőként és hasznos alapfelszerelésként válaszd az Alpha Man-t!

Akármilyen célból is fordulsz a sport felé, pláne ebben az őszi sport időszakban, ne szégyelj tanácsot kérni profibbaktól! Ha a célod a sport és intenzíven akarod űzni vagy csak formába hozni magad, akkor egy szakember ajánlhat megfelelő gyakorlatokat. Főleg ez a helyzet, ha mindezt gyógyászati céllal teszed! Ha csak jól akarsz kinézni, szinten tartani, illetve állóképességet növelni, akkor bátran belevághatsz egyedül is! Bármelyiket is választod, amit ezeken túl megszerezhetsz, az a visszahízás elkerülése, formában maradás és a sérülésmentesség elérése. Azért ezek az ágy felé tartó úton és a paplan alatt is hasznosak, nem igaz?

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Neked milyen a potencia szinted?
Tudd meg szükséged van e potencianövelőre vagy immunerősítőre!

Töltsd ki a villám kvízd most és e-mail-ben értesítünk az eredményről!

Szólj hozzá

Töltsd le Te is ingyenesen a Káma-szutrát:
Szerelmi technikák szeretőknek

Kámaszutra e-book pdf termék

Küldjük e-mailben:

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.