Barion Pixel

Tudtad, hogy a szerecsendió vágyfokozó?

szerecsendió vágyfokozó

Konyháinkban igencsak ritka hozzávaló a szerecsendió, pedig számos üdvös hatása van. Ismerd meg hatásait és készíts egy remek smoothiet!

A szerecsendió – vagy másképpen muskátdió – a Fűszer szigetekről származik, amely az Indonéz-szigetvilág egyik közkeletű elnevezése; később a gyarmatosítók Amerika partjaihoz közel fekvő Kis-Antillák szigetein is elterjesztették. Ekkortól, a nemesítések során beszélhetünk nyugati, illetve keleti szerecsendióról.

A mai keleti szerecsendió fő termelői: Indonézia, Malajzia, India és Srí Lanka, míg a nyugati főleg Grenada. Európa főleg a keletit importálja, míg a nyugatinak egyértelműen az USA a legnagyobb felvásárlója. Megjelenésében a különbség pusztán annyi, hogy a nyugati szerecsendió sárgás barna, míg a keleti narancssárgás, vöröses. Közös bennük azonban, hogy a magot, vörös tagolt köpeny veszi körül.

szerecsendio ketfele

Hogyan használjuk?

A szerecsendiót porrá őrlik és fűszerként hasznosítják, ez különben az örökzöld fa magjának őrleménye. Általában édeskés vagy pikáns ételek fűszerezésére használják, de előszeretettel alkalmazzák néhányan hús- és zöldségleveseknél, mártásoknál, főzelékeknél, vadhús és halételek esetében is. A szerecsendió kötelező eleme a besamelmártásnak, nagyon jól passzol a sütőtökhöz és a gesztenyéhez, a fahéjas sütemények kihagyhatatlan résztvevője, de az indiai konyhában is előszeretettel használják.

Kellemesen aromás, de erős fűszer, ami annyit tesz, hogy egy csipetnyi bőven elég belőle. Különben elnyomja a többi ízt és ehetetlenül erőssé teszi az ételt. Manapság egyéb hasznosítási lehetőségeit is kezdjük beépíteni a mindennapjainkba és ez nem csak a vágyfokozó tulajdonságaira vonatkozik, de erről később!

Milyen hatóanyagokkal bír?

Legfontosabb komponensei az illóolajok; ezek olyan zsírban oldódó, hidrofób folyadékok, amelyek ún. illékony vegyületeket tartalmaznak, ezekből leginkább a miriszticin van jelen. Egyes kelet-ázsiai kultúrákban füstölőként is alkalmazzák, magköpenyét felhasználva – lereszelve és teának elkészítve – drogpótló anyagként is értékelhető, annak bódító hatása miatt.

Milyen gyógyhatásai vannak?

 •  megszűntetheti a hasmenést
 •  enyhíti az emésztési zavarokat
 •  hatással van az epeképződésre
 •  támogatja a máj kiválasztási folyamatait
 •  köhögéskor segít felszakítani a váladékot
 •  méregtelenítő hatása van
 •  szebbé teszi a bőr minőségét
 •  álmatlanság esetén hasznos lehet
 •  enyhíti a szájüregi elváltozások tüneteit
 •  erősíti az immunrendszert – támogasd immunrendszeredet az Alpha Man immunerősítővel
 •  hatásos leukémia ellen, vérképző, vörösvérsejt-termelő hatással rendelkezik
 •  segíti a vérkeringést
 •  rendkívüli hatással van a lelki egyensúlyra
 •  csökkenti a fogfájást
 •  vágyfokozó
 • antioxidáns hatású
 •  serkenti az agyműködést
 •  stresszoldó, csökkenti a fáradtságot, antidepresszáns hatású
 •  hányinger ellen kiválóan használható
 •  pótolja a vashiányos állapotot a szervezetben
 •  segít a vérnyomás egészséges szintjének fenntartásában, javítja a szívműködést
 •  öregedésgátló
 •  csökkenti a hajhullást, a fejbőr vérkeringését serkenti
 •  inhalációs adalékként a légcsőhurutos köhögéskor segít
 •  hatásos menstruációs görcsoldóként is

A belőle kivont olajat masszázsnál is használják, enyhíti az ízületi gyulladásokat és az izomfájdalmakat, nyirokcsomó-gyulladásra is ajánlják. A kozmetikai ipar is hasznosítja parfümök és különböző illóolajok alapanyagaként, aromaterápiáknál, illatlámpáknál, fürdőolajoknál használják, élénkítőleg hat, stimulálja a szívet és a vérkeringést.

A legkevesebbet valószínűleg a vágyfokozó hatásairól tudhattál, pedig a szerecsendió afrodiziákumként is bevethető, már a klasszikusnak számító szerelemkönyben, a Káma-Szútrában is megemlékeztek potencianövelő hatásáról. Habár a szerecsendió illóolajainak hála könnyűszerrel és természetes úton felfokozza a nemi vágyat, csínján kell vele bánni, hiszen nagy dózisban mámort, túladagolás esetén pedig görcsöket, pánikrohamot, hányást, erős szomjúságot, mérgezést is okozhat.

Végül egy frissítő almás-fahéjas smoothie-recept:

Hozzávalók:
2 db alma
másfél fagyasztott banán
1 tk fahéj
1 tk eritrit
1/2 tk gyömbér
2 dl víz
1 csipet szerecsendió

POTENCIANÖVELŐ ÉS EJAKULÁCIÓS TERMÉKEK

According to surveys, every second man over the age of forty in the world today struggles with erectile problems, which means that this problem affects hundreds of millions. There can be countless reasons for this, for example: a lifestyle lacking exercise, poor nutrition, smoking and an overly stressful work environment. Finding out the cause is of the utmost importance, because this condition can worsen with age.

Sexual disorders can have physical or psychological causes.
It can also cause physical symptoms such as diseases: obesity, diabetes, kidney disease, and nervous system problems. These problems can only be improved over many years, the way of which is a complete lifestyle change.

Young men can also experience mental problems if they are in a stressful, anxious or depressed state of mind. Occasionally, it does not cause a potency disorder, but the problem can even destroy the relationship if we do not pay attention to it.

But how do you get your manhood back? We know a couple of solutions. Get to know our potency enhancers.

POTENCY ENHANCER PRODUCTS

Gentlemanus potencianövelő férfiaknak

THE BEST EFFECTS OF GENTLEMANUS:

WHY DO WE RECOMMEND GENTLEMANUS POTENTIAL ENHANCER?

If you also need the help described above, choose the GENTLEMANUS potency enhancer

BOOM BOOM'S BEST EFFECTS:

WHY DO WE RECOMMEND BOOM BOOM POTENCY ENHANCER TO YOU?

PRODUCT AGAINST EARLY EJACULATION

Long Love: #1 számú étrend-kiegészítő korai magömlés ellen

THE BEST EFFECTS OF LONG LOVE:

WHY DO WE RECOMMEND YOU THE LONG LOVE AGAINST EARLY EJACULATION PRODUCT?

IMMUNE BOOSTING PRODUCT

Alpha Man male immune booster

THE BEST EFFECTS OF ALPHA MAN:

Alpha Man male immune booster

MIÉRT AJÁNLJUK NEKED AZ ALPHA MAN IMMUNERŐSÍTŐ TERMÉKET?

WHY CHOOSE US?

10 000 +

Satisfied customer

2012

It has been on the market since 

1-2 day

Fast shipping

60 day

Risk-free Guarantee

10 +

Fresh articles every day

HŰSÉGPONTRENDSZER:

If you register now, you will receive HUF 500 worth of points!

1 point discount for HUF 10 
It can be redeemed for HUF 500/purchase.
So if you bought a product worth HUF 4,000, you get 400 points!
In fact! Now you get an additional 100 points after each product review!

GENTLEMANUS SZEDÉSI ÚTMUTATÓ

Dosage:
Take 1 Gentlemanus capsule with plenty of liquid 0.5 to 1 hour before sex. It is recommended to use it every 1-2 days. Do not exceed the recommended daily intake, i.e. 1 capsule per day.

Side effects:
One of the main advantages of the Gentlemanus potency-enhancing capsule is that there is no side effects  Other types of potency enhancers have severe headaches, heartburn, ear redness, etc. can cause. 

BOOM BOOM COLLECTION GUIDE

Dosage:
Take 1 capsule 30-60 minutes before sex, which you swallow with plenty of liquid. Do not exceed the recommended dosage: it is recommended to take 1 capsule per day.

Side effects:
One of the main advantages of the Boom Boom potency-enhancing capsule is that it has no side effects  Other types of potency enhancers have severe headaches, heartburn, ear redness, etc. can cause. 

LONG LOVE COLLECTION GUIDE

Dosage:
Take 1 or 2 capsules 1-2 hours before making love, which you swallow with plenty of liquid, preferably on an empty stomach. Do not exceed the recommended dosage: it is recommended to take 2 capsules per day.

Side effects:
It is not recommended if you have these problems: allergic to beekeeping products, pollen and kidney patients 

Ejakuláció long love

ALPHA MAN COLLECTION GUIDE

The Alpha Man is a preparation that is recommended to be consumed every day.

Dosage:

For best results, take 2 capsules daily as follows:
Take 1 capsule after breakfast and dinner with plenty of liquid. Do not exceed the recommended dosage.

60 pieces in 1 box Alpha Man capsule

Alpha man 2

UPDATED NEW BLOG POSTS:

On our blog you can read about many useful topics among our articles,
with which you can use your repertoire and preserve your health.

A méret a lényeg? Igaz vagy hamis?

Szinte minden srác elgondolkodik azon, hogy hogyan méri fel „odalent”. Íme, minden olyan srác számára, aki valaha is aggódott amiatt, hogy normál méretű-e a pénisz. Lehet hogy mégis a méret a lényeg? A normál péniszméretek széles választéka létezik. Bár előfordulhat, hogy a tiédnél nagyobb vagy kisebb hímtagú pasikat lát, nagyon valószínű, hogy

Read more »
Napi szex 10 egészségügyi előnye

10 health benefits of daily sex

A healthy sex life is good for your overall health, and there's no better way than making love with your partner every day. In addition to being a reproductive advantage, healthy sex improves your physical, mental, emotional and social life. Sexual activity has more to do with a healthy mindset than no

Read more »
Gentlemanus ads

Why is Gentlemanus a good potency enhancer?

Recently, more and more products have been investigated and withdrawn from the market of potency enhancers. So there is great uncertainty among men about which of the existing products to choose. After all, the pill must meet many criteria. Men's expectations of a potency-enhancing pill Start working quickly or as soon as possible after taking

Read more »

About us

Perfect Play Kft. csapata 2

We are proud that we are In cooperation with Perfect Play Kft.,, and we can work to make as many satisfied men and women as possible happy with these market-leading products,which are already available from us!

That's why on our website every man can find a solution to his problem, whether it's erectile dysfunction or just a little extra to spice up lovemaking.

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)