Barion Pixel

Potencianövelő vagy immunerősítő?

Immunerősítő vagy potencianövelő?

Immunerősítő vagy potencianövelő? Egészségmegőrzés vagy potencianövelés?  A két fogalom között koránt sincs akkora távolság, mint amit elsőre gondolnál. Nézzük meg a továbbiakban, hogy mik is ezek és mennyiben segítik egymást!

A két fogalom önmagáért beszél, ám több szinten értelmezhető!

Ha szigorúan orvosi szempontból nézzük, akkor olyan hatóanyagú szerekről van szó mindkét esetben, amely valamilyen konkrét hatást fejt ki a szervezetünkre. Bizonyos készítmények esetében ez a hatás nem kellően allokált, azért az más területekre is kiterjed. Bár el kell ismerni, hogy ez visszaszorulóban van, hiszen a biokémia fejlődésével, bármely gyógyhatású készítmény, továbbá mind a potencianövelő készítmények, mind az immunerősítő szerek célzottan – ott, ahol kell – fejtik ki a hatásaikat.

Azonban a tradicionális potencianövelő és energetizáló immunerősítők döntő többsége még hagyományos, azaz természetes, (gyógy)növény alapú!

A meglepő, hogy ez egyáltalán nem probléma! Ugyanis az immunrendszerünket a létező legritkább esetekben kell orvosi, gyógyszerészeti beavatkozásnak kitenni – természetesen ezek tapasztalatai igencsak nélkülözhetetlenek. Az emberiség szerencséjére az immunrendszer, ideális feltételek között, egy jól szabályozott és kiegyensúlyozott rendszer. Ugyanakkor sokféleképpen megkönnyíthetjük a testünk védelmét ellátó immunrendszerünk dolgát!

 

A potencianövelő és immunerősítő készítmények közös jellemzője, hogy vitalizálnak, energetizálnak minket!

Így az egészségmegőrzés, férfipotencia növelése vagy nemi vágy ébren tartása mellett – ezek fogyasztása – sokféle biológiai, illetve pszichológiai területre jótékony hatással van. Ezt legegyszerűbben a teával lehet szemléltetni: bármilyet is válasszunk, antioxidánsban gazdag italt kapunk. S, hogy mire jó az antioxidáns? Gátolja a sejtek károsodását, feszesebbé teszi a bőrt, nyugtatja a gyomrot és segít a stressz csökkentésében, ami nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb életvitelt tesz lehetővé! Ezt mind!

lazac omega-3 immunerősítő potencianövelő egészséges
A lazac a leggazdagabb Omega-3 zsírforrás.

Az antioxidáns hatásainak fenti részletezéséből kiderülhet, hogy ezek összességében vannak jó hatással a potenciára és immunrendszerre.

A természetes anyagokból, gyógynövényekből készített potencianövelő és immunerősítő termékek – a hatásokat tekintve – nagyon is közös metszetbe esnek! Tehát a kérdés nem egyik vagy másik. Használhatunk bármilyen potencianövelő készítményt, ha betegek vagyunk és ez megfordítva is igaz: egészséges, nyugodt és kiegyensúlyozott embernek rendben kell, hogy legyen a szexuális élete.

A leggyakoribb elemek mind a potencianövelő, mind az immunerősítő termékekben a vitaminok és az ásványi anyagok. A vitaminok és azok hatásai széles körben ismertek. Az azonban már kevésbé, hogy helyhez kötött életmódunk és viszonylag egyoldalú táplálkozásunk miatt bizonyos vitaminokból hiány léphet fel. Ezek rövid távon kimerültséghez, hosszabb távon betegségekhez is vezethetnek. Az ásványi anyagok – leginkább a kálcium, magnézium és cink – tekintetében a hiánybetegség szintén ismert kategória.

Ezek mellett nem szabad elfeledkeznünk a zsírokról sem, hiszen nem csak a makrótápanyagunk szerves részét képezik – például Omega-3 zsírsav – hanem számos vitamin a víz mellett, zsírban oldódik fel.

A potencianövelő és immunerősítő termékek egytől-egyig vitalizálnak, illetve energetizálnak minket!

Mindenki érezhette már, hogy ,,majd kicsattan”. Felélénkül az életereje; mikor nem kell egy kávé sem, mert pihentető alvásban volt részünk és még a vekker előtt ki is nyitottuk a szemünket. És ez az állapot akár egész nap is eltarthat. Egészséges lelki alkattal, káros szokásoktól-, egyúttal stresszmentesen élni a legtöbbünk őszinte kívánsága! Ha így érezzük magunkat, akkor úgy hisszük, hogy bármire képesek vagyunk. Ezt pedig mind a test, mind a potencia visszaigazolja.

A potencianövelő és immunerősítő választásakor tehát mindenképpen érdemes szem előtt tartanod, hogy: ép testben ép lélek – ez fordítva is igaz!

RECOMMENDED PRODUCTS

TOTNADO TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

Tornado vélemény:

My wife and I wanted to refresh our sex life, so I ordered the TORNADO potency enhancer. The effect was almost unbelievable. We had a great experience. Thanks 

Tibor

OUR ALPHA MAN PRODUCT PACKAGE OFFERS

ALPHA MAN OPINION :

Finally, a multivitamin specifically designed for us men. And it's really effective. I was skeptical when I ordered it, but it exceeded all my expectations. Becouse of the ALPHA MAN as a result, I feel much more energetic and feel better. 

Tihamér

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)