Barion Pixel

D-vitamin hiány 4 egészségügyi hatása

Hozzájárul-e a D-vitamin hiánya az erekciós zavarokhoz?

Hozzájárul-e a D-vitamin hiánya az erekciós zavarokhoz?

A D-vitamin hiánya szervezetünk romlásához vezethet. A mai világban több időt töltünk a házban, mint kint a szabadban, ennek oka a digitalizáció. A televízió, a telefon és az internet a fő bűnösök, hogy az emberek sokkal kevesebb időt töltenek a szabad ég alatt. Sajnos ez nem jó irány, amit az egészségünk is meg fog szenvedni. A fizikailag inaktív és a csökkent napfénynek való kitettség D-vitamin hiányhoz vezethet.
A D-vitamin fontos biológiai molekula, amely számos fontos funkciót lát el az emberi szervezetben. Hiánya esetén a test különböző részei az ideálisnál kevésbé működőképesek.

D vitamin
D vitamin

Mi a D-vitamin?

Az aktív D vitamin tudományos neve a kalcitriol. A D vitamin egy szteroid hormon, amely hírvivőként működhet a különböző testi funkciók szabályozásában. A vitamin elnevezést általában olyan szerves vegyületekre használják, amelyeket étrenddel kell bevinni a szervezetbe. Mivel a D vitamin közvetlen napfény mellett az étrendből is biztosítható, ezért külön vitaminná teszi, mivel a szervezet teljesen önmagában képes előállítani.

The étrendi D-vitamint általában hal, tojás és D-vitaminnal dúsított élelmiszerek, például gabonafélékben található meg nagyobb mennyiségben. A D-vitamin táplálékkal történő bevitele akkor lehet akadály, ha elkerülöd az állati eredetű termékek fogyasztását, mivel a hal és más húsok gazdag D-vitaminforrások.

Miért szükséges a megfelelő mennyiség a szervezetünk számára?

A D-vitamin széles körben hat a különböző testi funkciókra.

1. Ásványianyag-egyensúly megtartása

A D-vitamin egyik feladata, hogy segítse fenntartani az ásványi anyagok egyensúlyát a szervezetben. A D-vitamin segít például a kálcium, a foszfát és a magnézium felszívódását. A D-vitamin-hiány esetén az ásványi anyagok egy részének étrenddel történő felszívódásának képessége jelentősen csökkenhet.

2. Csontok egészségét ronthatja a D-vitamin hiánya

A csontok döntő szerepet játszanak a szervezet szabad kálciumkoncentrációjának biztonságos tartományon belüli fenntartásában. Amikor több kálciumra van szükség a szervezetben, az oszteoblasztoknak nevezett sejtek szabadon lebegő kálciumot vesznek fel, és lerakják a csontba.
Ha a kálciumszint alacsony, az oszteoklasztoknak nevezett sejtek eltávolítják a csontból a kálcium egy részét, hogy helyreállítsák a megfelelő kálciumkoncentrációt a szervezetben. Ezért fontos mert a D-vitamin elősegíti ezt a folyamatos ciklust azáltal, hogy biztosítja a foszfor és a kálcium szükséges egyensúlyát, amely lehetővé teszi, a kálcium mineralizációját és lerakódását.

3. Mellékpajzsmirigy működését is befolyásolhatja a D-vitamin hiánya

A kálciumionok kulcsszerepet játszanak az izmok összehúzódásában és az idegek terjedésében. A D-vitamin segíti a mellékpajzsmirigy működését a kálcium felszívódásával és tárolásával.

4. Erekciós zavarok és a D-vitamin hiánya

A kutatások azt mutatják, hogy a D-vitamin hiány okozhat merevedési zavart, ami nagy valószínűséggel hozzájárul a szív-és érrendszeri betegségekhez. A D-vitamin kálcium szabályozása nagyon pozitív hatással van a szív és érrendszer egészségére. Mind az erekciós zavar mind a szív- és érrendszeri betegségek kialakulása erősen összefügg a D-vitamin hiánnyal.
A szív-és érrendszeri betegségek és a merevedési zavarok közötti összefüggés jól ismert, mivel az erekció nagymértékben érinti a keringési rendszert. Ha a keringés akadályozott, akkor ésszerű megérteni, hogy a pénisz szükséges véráramlása nem biztos, hogy elérhető azoknál, akiknél előrehaladottabb szív-és érrendszeri betegségük van.
Az Erekciós zavar kialakulásában leginkább az életmód és a környezeti hatások járulnak hozzá.
Egy amerikai tanulmány megállapította, hogy a D-vitamin-hiányban vagy -elégtelenségben szenvedő férfiak erekciós funkciója alacsonyabb, mint a normál D-vitamin-szinttel rendelkező férfiaké.

Összesítve nem számít, hogy mi okozza az erekciós zavart mindenre van megoldás.

Válaszd a BOOM BOOM potencianövelő kapszulánkat az ALPHA MAN immunerősítő készítményünket.

RECOMMENDED PRODUCTS

OUR BOOM BOOM PRODUCT PACKAGE OFFERS

Boom Boom opinion:

"I never thought that a potency-enhancing capsule could provide such a great sexual experience. I had a lot of doubts when I ordered the BOOM BOOM  product, which has been replaced by a feeling of certainty. Since then, I recommend it to all my friends if they want to sneak a little excitement into their intimate togetherness."

Sándor

OUR ALPHA MAN PRODUCT PACKAGE OFFERS

ALPHA MAN OPINION :

Finally, a multivitamin specifically designed for us men. And it's really effective. I was skeptical when I ordered it, but it exceeded all my expectations. Becouse of the ALPHA MAN as a result, I feel much more energetic and feel better. 

Tihamér

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)