Barion Pixel

Sex 10 jótékony hatása

Sex 10 jótékony hatása

A sex az egyik, ha nem a legörömtelibb tevékenység. Az örömön kívül azonban sok egyéb jótékony hatása is van a testünkre nézve!

Egy online egészségügyi lap a következőkben foglalja össze ezeket. A dolog érdekessége, hogy az egyik legősibb ösztönünkről van szó, ami a fajfenntartást segíti elő. Mégis a testünkre gyakorolt hatásai nemcsak jótékonyak, de egyenesen javallottak.

Tehát a sex elsőrendűen az immunrendszerünket segíti, erősíti.

a sex erősíti az immunrendszert

Már a heti rendszeresség is 30%-al növeli meg a szervezet ellenanyag termelését. Az IgA, vagyis az immunglobulin, a vérben, mint szekretoros IgA-ként a nyálkahártyák felületén található. Ez utóbbi előfordul a nyálban, könnyben, orrnyákban, tracheabronchiális váladékban, gastrointestinális szekrétumokban és az anyatejben.

Az IgA feladata a nyálkahártyákon bejutó kórokozók elleni védelem a komplement rendszer aktiválásával és gyulladásos reakciók kiváltásával. Az IgA biológiai felezési ideje mindössze 6 nap, így a rendszeres sex segíti a feltöltődést.

Továbbá jót tesz a szívnek!

Az egészséges mértékben megemelkedett pulzusszám edzi a szívet. Ezzel párhuzamosan pedig csökkenti a szívbetegség kockázatát. Ez elsősorban a nőknél figyelhető meg. Általában a férfiak magasabb pulzusszámot produkálnak sex közben az aktus közbeni aktivitásuk miatt.

Fontos, hogy akik szívbetegségekkel küzdenek, érdemes egy orvossal konzultálni, hogy heti hány alkalom üti meg még az egészséges szintet!

A sex hosszú távon hozzájárul az egészséges vérnyomás fenntartásához!

Az előbbivel összevetve ez oximoronnak tűnhet, de nem az. Már önmagában az ölelkezés is hozzájárul ehhez. Ugyanis ez abban merül ki, hogy a rendszeres ágyba bújók hosszú távon kevésbé lesznek fogékonyak a magas vérnyomásra. Ami pedig sokféle betegség kialakulásának előszobája!

Fájdalom, fejfájás és az elmaradt aktus.

A sztereotípiával ellentétben a rendszeres sex gyógyír a fejfájásra! Ugyanis az aktus utáni éhség és szomjúság kielégítésére azonnal reagálunk. A bevitt tápanyag és a nagyobb fokú hidratáció mindig egészséges. A fejfájás gyakori oka a kevés folyadékbevitel.

Egyáltalán nem elhanyagolható szempont a jó alvás és a szép álmok!

a sex felel a jó alvásért

Az egyik legfontosabb boldogság hormon, az oxitocin nagy mértékben szabadul fel, ami pedig megágyaz a jó alvásnak. Ez különösen akkor igaz, ha a párok eljutnak az orgazmusig. Emellett az álmodásban és az alvásban kulcsszerepet játszó prolaktin magasabb szintje szintén ehhez járul hozzá!

Szóval, aki régóta szenved a rémálmoktól, annak a sex a legjobb álomfogója!

A férfiaknál jelentősen csökken a prosztatarák kockázata!

A férfi orgazmus által okozott ejakuláció felelős a védelemért, amivel csökken a prosztatát érő nyomás. Egy több éves, sok alanyt bevonó kísérlet ágyazott meg ennek a kijelentésnek. Azok a férfiak, amikor körülbelül 21-szer ejakulálnak havonta, jelentősen csökkent a prosztatarák kockázata!

Ezek után nem meglepő, hogy a rendszeres sex feltúrbózza az agyműködést!

Különféle kísérletekben rendre jobban szerepeltek a férfiak a memóriát érintő teszteken. A nők pedig kiválóan végeztek a kísérletek során. Ezért jórészt azok a stimuláns hormonok a felelősek, amelyek a központi idegrendszerre, áttételesen az agyra gyakorolnak hatást.

Végül a rendszeres sex a jóllétünkre is hatással van!

Felszabadít a stresszes állapotból, növeli az életkilátásainkat és építi az önbizalmunkat! Az intimitás, a szerelem érzete mindenkit örömmel tölt el. Sajnos azonban vannak olyanok, akiket az aktus nem felszabadít, hanem lelomboz. Az ő számukra a sex egyfajta régi traumával van öszeköttetésben, mint például egy nemi erőszakos eset, nemi betegség. Számukra a megoldás egy pszichológus felkeresése, hogy visszatérhessenek a boldogság útjára.

Hiszen a jó és a rendszeres sex mindenkit megillet, ehhez nyújtanak segítséget a potency enhancer!

AJÁNLOTT TERMÉKEK

OUR BOOM BOOM PRODUCT PACKAGE OFFERS

Boom Boom opinion:

"I never thought that a potency-enhancing capsule could provide such a great sexual experience. I had a lot of doubts when I ordered the BOOM BOOM  product, which has been replaced by a feeling of certainty. Since then, I recommend it to all my friends if they want to sneak a little excitement into their intimate togetherness."

Sándor

A cink, mint potencianövelő

 

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Szólj hozzá

Your email address will not be published. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)

en_GBEnglish