Barion Pixel

Top 50 isteni szexpóz I. – a misszionáriuson túl

top 50 isteni szexpóz, takaró alatt

Ebben az 50-es szexpóz összeállításban sok, kifejezetten ingergazdag és pikáns együttlét ötleteket találhatsz.

Mindenki legnagyobb örömére a pozitúrák egyáltalán nem lehetetlen, illetve extravagáns megoldások válogatása. A hívószó: könnyű megvalósítás, maximális élvezet! A szex csakúgy, mint a gasztronómia nem önmagában való, hanem kultúrája van. Az élmény és a kielégülés fokozása a cél, mindkét esetben! A legtöbbet használt szexpóz a misszionárius, mivel ez az elhelyezkedés és testtartás a legmegfelelőbb ahhoz, hogy magasabbra szintre emeljük a testi érintkezést. Éppen ezért ideális kiindulási pont!

  1. Nyerges póz:

  2. Széles kör póz

  3. Tágra zárt lábak póz

  4. Édes terpesz póz

  5. Hátsó hancúr póz

  6. Párnás gyönyörök póz

  7. Pörgés-forgás póz

  8. Mennyek országa póz

  9. Bodysurfing póz

  10. Összegabalyodó póz

1:

A játék kiindulópontja a misszionárius szexpóz, utánna a lány húzza fel a lábait a mellkasa felé, kinyújtva úgy, hoy a bokái a fiú nyaka köré fonódjanak. A férfi a kezeivel ezután támassza meg könnyedény mindkettőjük súlyát! Ez mélyebb behatolást tesz lehetővé és intenzívebbé teszi a közelség érzetét. Ezáltal a rövidebb péniszű férfiak is optimálisan tudják stimulálni a nő vaginális erogén zónáját.

2:

Kiinduláskor a nő már a hátán fekszik. A férfi kezébe fogja a nő bokáit és terpeszbe nyitja azokat. Ezesetben könnyű megtalálni azt a kényelmi pontot, amit mindketten évezhettek. A folyamatos szemkontaktus garantálja az érzéki mellett az érzelmi kielégülést is. Ez a szexpóz a vizualitást helyezi a középpontba!

3:

Itt csak egy erős szorításra van szükség, miközben a nő arccal lefelé elfeküdve a könyökére támaszkodik. A férfi hátulról hatol belé. Amint ez megtörtént a nő összeszorítja a lábait. A két test összesimulása az igazi extra!

4:

Az édes terpesz szexpóz az előző továbbfejlesztése! A nő a lábait hason fekve széles terpeszbe nyitja, majdnem merőlegesre tárva azokat a férfi testéhez képest. A behatolás után a nő medenceizmai ritmikus szorításával és elengedésével stimulálja a férfi nemiszervét.

5:

Hogyan? A nő hasán fekszik vagy négykézláb helyezkedik el. A férfi mögé térdel. A szexpóz abban különbözik az átlagos kutyapóztól, hogy a férfi a lábait a nő lábai közé teszi és beállítanak egy mindkettejük számára ideális dőlésszöget. Ha azonban a nő lábai vannak kívül, akkor ő diktál. A vagina belsejének bizonyos részei folyamatos ingerlés alá esnek és a G-pont is könnyedebben kitapintható!

6:

Ha az ágyból kikerülés a cél, akkor ez a nektek való szexpóz! A nő felpolcolt párnákra hajol előre, miközben állva marad. A férfi szintén hátulról közeledik! A testtartás előnye, hogy a férfi kezei szabadon maradnak, ami alkalmat ad egyéb finomságokra!

7:

Ebben a helyzetben a férfi a passzívabb. elfekszik a hátán a padlón vagy az ágyban, miközben a nő ráül. A nő diktálja az iramot és támasztja meg magát a két kezével. A szex közben a nő finom, araszoló mozdulatokkal körbe-körbe tud mozogni, ami jelentősen emeli a tétet!

8:

Ebben a pózban az eredmény, hogy a nemi szervek szorosan passzolnak, ami a nő van felül szituációból adódik, de ezenkívül a hátulról történő behatolás miatt egy kis különleges kéj is jöhet adalékul! A férfi a hátán fekszik, miközbe a nő rácsusszan. Ezután a térdeit a férfi teste mellé, közvetlenül helyezi el, majd a kézfejével a férfi lábai között talál támaszkodási ponton. Ez egy igazi derby!

9:

Ennél a helyezkedés kiindulási pontja azonos az előzővel. ,,Működés közben” a nő fokozatosan ereszkedik hátra, míg teljesen rá nem tud feküdni a férfi testére. A nyakát enyhén elfordítja, míg a feje a férfi feje mellé nem kerül. Ezáltal a hüvely megnyúlik és a barlang laposabbá válik a férfi nemiszerve nagy örömére! Ha ez önmagában nem elég, akkor a nő felhúzhatja a lábait és talpát a férfi combjára helyezheti. Az igazán izgató ebben az, hogy óvatos, ringató mozdulatokkal kell célba érni, különben a két test szétcsúszik!

10:

Mai utolsó szexpóz igazi különlegesség! A nő partnerével szemben közel húzódik hozzá. A felhevült előjáték után, mikor mindkét fél készen áll, a nő széttárja a lábait éppen csak annyira, hogy a férfi képes legyen behelyezni péniszét. Persze miután egyik lábát a nő combján átlendítette. A szexpóz előnye, hogy ide bármelyik pózból, főleg érzéki módon a misszionáriusból is el lehet jutni!

A fentiekben olyan testhelyzeteket olvashattatok, ami maximális közelséget, ezáltal intimitást garantál, miközben igazán érzéki és már-már felemésztő játéka mindenkinek. Használjátok ezeket bátran!

 

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Neked milyen a potencia szinted?
Tudd meg szükséged van e potencianövelőre vagy immunerősítőre!

Töltsd ki a villám kvízd most és e-mail-ben értesítünk az eredményről!

Szólj hozzá

Töltsd le Te is ingyenesen a Káma-szutrát:
Szerelmi technikák szeretőknek

Kámaszutra e-book pdf termék

Küldjük e-mailben:

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.