Barion Pixel

Több orgazmust szeretnél? Próbálja ki ezeket a szakértők által ajánlott tippeket és technikákat.

Csak egy kis gyakorlás kell hozzá.

Ha többszörös orgazmusról van szó, akkor tényleg nem lehet túl egyszerű a férfiak számára. Míg egyes nők meglehetősen könnyen képesek többszörös orgazmusra , a pénisztulajdonosok számára ez egy kicsit bonyolultabb, köszönhetően annak a bosszantó tűzálló időszaknak, amely akadályozza az utat.

“Amikor a férfiak ejakulálnak, agyuk nem reagál a szexuális stimulációra, így gyakorlatilag a padon vannak, amikor szexről van szó” – mondja Kenneth Play , a “világ legnagyobb szexhackereként” ismert szexuális oktató .

Ha léteznének módok az orgazmusra ejakuláció és a tűzálló időszak kiváltása nélkül, amirit? Ó várj. Vannak! A szakértők különféle módokat azonosítottak arra, hogy a férfiak egymás után többször is csúcspontot érjenek el, beleértve a nem magömléses többszörös orgazmust (NEMO) és a prosztata orgazmust . Csak gyakorlat kell hozzá. (Szerencsére ez a gyakorlat maszturbációt is magában foglal, így valószínűleg ez lesz a valaha volt legszórakoztatóbb házi feladat.)

További bónusz: a többszörös orgazmus elsajátítása mindenki számára előnyös lehet a szexuális életében.

“Ez a képesség bizonyos mértékig kiegyenlíti a férfiak és a nők élvezete közötti különbséget” – mondja Play. “A nők nagy százaléka több orgazmust is átélhet, így férfi partnereik lépést tudnak tartani velük.”

Nem magömlés nélküli többszörös orgazmus (NEMO)

Hajlamosak vagyunk egyenlőségjelet tenni a pénisz orgazmus és az ejakuláció között, de ez nem egészen így van.

“Az orgazmus a szexuális élmény azon része, amely az ejakuláció előtt 2-7 másodperccel történik” – magyarázta Ava Cadell, Ph.D., Los Angeles-i szexológus a GQ- nak . “A teljes test érzékenységének növekedését és a levegőt, és az érzések özönét a herezacskón és a péniszen keresztül.Hirdetés – Olvassa tovább lent

“Az ejakuláció a stimuláció utolsó lépése, és magába foglalja a sperma, valamint a neurotranszmitterek felszabadulását, amelyek a testet “nyugalmi és felépülési módba” vagy a refrakter időszakba küldik.”

Szerezzen exkluzív hozzáférést a legjobb szextippekhez, párkapcsolati tanácsokhoz és még sok máshoz

FÉRFI EGÉSZSÉG

Míg gyakorlatilag lehetetlen, hogy a férfiak többszörös ejakulációs orgazmusban részesüljenek refrakter periódus nélkül, egymás után többször is elérheti a csúcspontot, ha nem bocsát ki spermát. A technika nem ejakulációs többszörös orgazmusként vagy NEMO néven ismert, és magában foglalja a medencefenék erősítését.

“A taoista hagyományok rendkívül kidolgozott módszerekkel rendelkeznek ennek a képességnek a kifejlesztésére, valamint néhány indiai, tibeti és kínai jógai vonalra” – magyarázza Play. “Ezek a hagyományok ezt a gyakorlatot arra használják, hogy megtartsák az energiát és az éberséget, és azt a hagyományuk céljai felé irányítsák. A tűzálló időszak elkerülése, az izgatottság és a játékban maradás, akár szexuálisan, érzelmileg vagy fizikailag, mindenképpen óriási előny.”

Milyen érzés a nem ejakulációs orgazmus?

Ha úgy gondolja, hogy a nem magömléses orgazmus különbözik a szokásos orgazmusoktól, akkor igaza van – ezért ne felejtse el csökkenteni az elvárásait egy kicsit.

“Nem várhatod el, hogy minden egyes kis orgazmus olyan legyen, mint a szokásos orgazmusod” – mondja Jonathan Stegall, MD, az atlantai Center for Advanced Medicine alapítója és elnöke. “Kisebb lesz az intenzitásuk, de egyes férfiak számára több kis orgazmus jobb, mint egy nagy.”

Hogyan érhetek el több nem magömlés nélküli orgazmust?

Erősítse meg a PC izmait.

Mint korábban említettük, a többszöri, nem magömlés nélküli orgazmus a medencefenék szabályozásáról szól.

“Míg egyes férfiak véletlenül többszörös orgazmusban élnek át, mások megtanulhatnak ilyen reakciót kiváltani” – mondja Yvonne K. Fulbright szexológus.

Ezt megteheti a Kegel-gyakorlatokkal, amelyek erősítik a medencefenék izmait, valamint az orgazmus és az ejakulációs reakciók szabályozásának képességét a pillanat hevében, mondja. A pubococcygeus (PC) izom – amely a szeméremcsonttól a farokcsontig húzódik – szabályozza az ejakulációt. Ha meg tudja akadályozni magát az orgazmus utáni magömléstől, nagyobb valószínűséggel fog kihagyni a refrakter időszakot, és ismét orgazmust fog érezni – és újra és újra.

A Kegel-gyakorlatok végrehajtásához össze kell húzni a PC-izmot, ahogyan azt tenné, amikor a vizelet áramlását szabályozza pisilés közben. Bárhol gyakorolhatja a Kegelt, például 10 másodpercre összehúzza az izmokat az autóban ülve.Hirdetés – Olvassa tovább lent

Elnyomja az ejakulációt önkielégítés közben.

“A magukat többszörös orgazmusban szenvedő férfiakon végzett tanulmányok során a kutatók azt találták, hogy egyes srácok úgy tűnik, hogy ez természetes módon jön létre, míg mások többszörös orgazmusra tanították magukat” – magyarázza Dr. Justin Lehmiller , a Kinsey kutatója. Intézet és szerző Mondd meg, mit akarsz . Azok a férfiak, akik megtanították magukat multiorgazmikusnak lenni, „sok önkielégítést végeztek, amelynek során az orgazmus szélére jutottak, de aztán megakadályozták az ejakulációt, például a pénisz összenyomásával”.

A kulcs az, hogy a lehető legközelebb kerüljünk a „pont, ahonnan nincs visszatérés” anélkül, hogy ténylegesen elérnénk. Dan Savage , a párkapcsolati guru népszerűsítette ezt a kifejezést, és arra utal, amikor szex vagy önkielégítés közben elérsz egy olyan pontot, amikor az ejakuláció elkerülhetetlen. Semmiféle visszatartás, nyomás vagy Kegel-szorítás nem akadályozza meg a kibocsátást.

Amikor gyakorolod, hogyan válhatsz több orgazmikussá, meg kell ismerkedned a saját pontoddal, ahonnan nincs visszatérés, és ne lépd át azt. „Elegendő gyakorlással és testmozgással ezek a férfiak azt mondták, hogy végül több orgazmusra is képesek voltak szex közben, és az utolsó orgazmus az ejakulációs orgazmus volt” – mondja Lehmiller.

Próbáljon meg egy másik pozíciót.

Ha nehezen késlelteti a kielégülést, a szex közbeni pozícióváltás segíthet az ejakuláció és az erekció szabályozásában.

Jane Greer szexterapeuta azt javasolja, hogy próbáljon ki egy olyan szexpozíciót, ahol könnyen fel tud állni, és kihúzza magát, mielőtt magömlést okozna.  “Így közvetlenül a magömlés előtt megfeszítheti az izmait, így magömlés nélkül is átélheti az orgazmust.”

Koncentrálj a lélegzetedre.

A Multi-Orgazmikus férfi: Szexuális titkok, amelyeket minden férfinak tudnia kell című könyvben Mantak Chia és Douglas Abrams szerzői könyvük nagy részét a légzés fontosságának szentelik.

A szerzők magyarázzák, hogy a mély „hasi légzés” vagy „rekeszizomlégzés” kulcsfontosságú az ejakuláció mérséklésében. Amikor közeledik az ejakulációhoz, a légzésszáma hirtelen megnövekszik, amikor rövid és felületes lélegzetet vesz. Ez viszont növeli a pulzusszámot is. Mindkettő lassítása segít jobban kontrollálni az ejakulációt.

A hasi légzés gyakorlásához üljön egy székre egyenes háttal. Lazítsa el a vállát, és tegye a kezét a hasára. Lélegezz be mélyen az orrodon keresztül, és érezd, hogy a gyomrod kitágul. A mellkasának nem szabad elmozdulnia. Minden lélegzetvételnek legalább három másodpercig kell tartania. Szokjon rá az ilyen típusú légzésre minden nap. Megteheti ezt a munkahelyén, az utcán való átkelés közben, és (főleg), ha stresszesnek érzi magát. A cél az, hogy a hasi légzés az Ön szokásos légzési stílusává váljon.Hirdetés – Olvassa tovább lent

Most, amikor a hálószobában tartózkodik, mind a légzése, mind a pulzusszáma emelkedni fog. Ilyenkor valóban hasi légzést szeretne végezni, hogy lelassítsa a légzést és elhalassza az ejakulációt.

Prosztata orgazmus

Ha a Play-t kérdezed, a többszörös orgazmus elérésének legjobb módja a prosztata, más néven “p-pont” stimulálása. A cél a prosztata orgazmus , egy egyedülálló és kielégítő érzés, amely nem feltétlenül jár együtt a pénisz magömlésével. Valójában egyes srácok prosztata orgazmust kaphatnak anélkül, hogy kemények lennének.

Hogyan stimulálhatom a prosztatámat a többszörös orgazmus élmény érdekében?

A következő rész a Play lépésről-lépésre szóló útmutatója, az ő szavaival, a többszörös orgazmus eléréséhez prosztata stimulációval.

Kezdje a maszturbációval.

“Először is a maszturbációt javaslom a partnerjáték helyett, hogy elkezdje ezt a felfedezést, mert közvetlen visszacsatolási körrel rendelkezik, és anélkül, hogy valaki mást kell utasítania, vagy aggódnia kell a kényelem miatt, a dolgok sokkal egyszerűbbek és hatékonyabbak. Vegye fel kedvenc pornóját. , vagy bármi mást, amit általában megteszel, hogy jó hangulatba kerüljön. Kezdje el stimulálni a péniszét, hogy elérjen egy bizonyos izgalmi szintet az anális behatolás előtt, mert különben orvosi vizsgálatnak tűnhet.”

Használjon játékot, amely segít elérni a prosztatát.

“Anális játékhoz a njoy pure wand kis végét ajánlom . Langyos vízbe teheted, hogy felmelegedjen, és mindenképpen használj jó szilikon kenőcsöt! Mozgasd a játékot, amíg meg nem találod a megfelelő helyet, majd használj ringatót. a csuklóízületével mozgassa a njoy-t a végbél elülső falához, nyomást gyakorolva a prosztatára.”

  Kombináld a prosztata stimulációt a szokásos maszturbációs szokásokkal.

  “Kezdj el játszani a játékkal, amíg nem érzel valami érzést a prosztatádon. Ahogy közeledsz az orgazmushoz, a prosztata stimuláció sokkal jobban fog érezni, mint azt valaha is gondoltad volna. Az első cél az, hogy vegyes orgazmust érj el stimuláció közben. a prosztata.

  “Legközelebb végezd el ugyanezt a technikát, de még inkább irányítsd a figyelmedet a péniszedből származó érzésekre. Használd a pénisz stimulálását az izgalom fokozására, de ahogy közeledsz az orgazmushoz, csökkentsd vagy hagyd abba a pénisz stimulálását, és tartsd stimulálja a prosztatáját.

  Élvezd a prosztata orgazmus csodáit.

  “Próbálkozz tovább az orgazmus elérésére, de hagyd abba a péniszed stimulálását, és próbáld rávenni, hogy a prosztata legyen az, amely átnyomja a púpot. Feszülés helyett lazíts mélyen, és koncentrálj a prosztatádra és a stimulációból származó érzésekre. Csináld ezt. elég ahhoz, hogy túljusson a púpon. Ha ezt megteszed, egy teljesen más típusú orgazmust fogsz megtanulni. Inkább olyan, mint egy teljes test orgazmusa, és nagyon különbözik attól, amit a pénisz stimulációja során tapasztaltál.

  “Minél többet csinálod ezt, annál több prosztata stimulációt alkalmazhatsz, annál több prosztata orgazmusra tehetsz szert. Meglepetésemre azt tapasztaltam, hogy a prosztata orgazmusom után a péniszem kemény marad, és még mindig érzékeny szexuális stimuláció. Ha továbbra is maszturbál a péniszed érintésével, azonnal újabb orgazmusban lehet részed. Végül egyre több orgazmusban lehet részed.”

   Még egy tipp többszörös orgazmushoz: Ellenőrizd a T-szinted

   Lehet, hogy nem akar több, nem magömlés nélküli orgazmust átélni, hanem csak le szeretné rövidíteni a refrakter időszakát. Ebben az esetben győződjön meg arról, hogy optimális tesztoszteronszintje van – ez javítja az orgazmust is.

   “Az alacsony T-értéket gyakran idősebb férfiak problémájának tekintik, de én a 20-as, 30-as és 40-es éveikben járó férfiak jelentős részénél látom” – mondja Stegall.

   Még ha a szexuális vágya nem is kifejezetten alacsony, Stegall azt tanácsolja a 30 év feletti fiúknak, hogy vérvizsgálattal ellenőrizzék a T-szintjüket egy öregedésgátló gyógyszerekkel és hormonpótló terápiával foglalkozó orvossal. FYI, a normál tesztoszteronszint 300 és 1000 nanogramm között van deciliter vérben.

   Az alacsony T jelei közé tartozik a fáradtság, a csökkent libidó, a zsírnövekedés, az izomgyarapodás nehézségei, a mentális ködösség és a depresszió.

   “Ha sok 20-as és 30-as éveiben járó srác őszinte önmagához, valószínűleg ezeknek a problémáknak legalább egy részével foglalkozik” – mondja Stegall.

   Az alacsony tesztoszteronszint természetes módon növelhető, ha fehérjében és egészséges zsírokban gazdag étrendet eszünk, nyolc órát alszunk, és hetente három-hatszor emelünk súlyt.

   LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

   Facebook
   Twitter
   LinkedIn
   Pinterest

   Neked milyen a potencia szinted?
   Tudd meg szükséged van e potencianövelőre vagy immunerősítőre!

   Töltsd ki a villám kvízd most és e-mail-ben értesítünk az eredményről!

   Szólj hozzá

   Töltsd le Te is ingyenesen a Káma-szutrát:
   Szerelmi technikák szeretőknek

   Kámaszutra e-book pdf termék

   Küldjük e-mailben:

   Első vásárlóként a Kosár oldalon válts be a KUPON10 kuponkódot és 10% kedvezményt kapsz!

   Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.