Barion Pixel

Szexuális karizma és a potencia

Egy férfi a hátán cipeli a barátnőjét. A férfi mosolyog.

A szexuális karizma egy olyan adottság, ami jó esetben velünk születik, ugyanakkor – és ez a jó hír – nagyrészt fejleszthető!

Karizmánk sokat segít minket, hogy jól szerepeljünk az élet számos területén, legyen szó munkáról, társadalmi kapcsolatokról vagy magánéletről. A karizmatikus embert magasfokú magabiztosság, céltudatosság és szexuális potencia jellemzi. Lássuk mik azok az ismérvek, amik karizmatikussá és potensé tehetnek az élet legtöbb, de leginkább szexuális vonatkozású területein!

Mik a főbb jellemzők?

A karizmatikus emberek többnyire a jelenben élnek, mert nem kívánnak a múltban ragadni vagy a jövő miatt aggódni! Magabiztosak és céltudatosak. Tudják, hogy az élet veleje a problémák megoldása, nem pedig azok elkerülése. Ennek megfelelően elfogadják magukat minden hibájukkal együtt, ugyanakkor kihangsúlyozzák belső és külső értékeiket is. Mesterek a kommunikációban, ami főleg a testbeszédben fejeződik ki. Humorosak, de nem idegesítőek. Tudják milyen helyzetből mennyi hasznot sajtolhatnak ki maguknak, ami igencsak fontos vonás.

A szexuális karizma és a karizma általában, a fentiek tükrében úgy tűnhet, mintha csak olyan emberekre vonatkoznak, akik excentrikusnak születnek vagy egy nagyon kiegyensúlyozott és szerető családban nőnek fel!

Persze, az ösztönös tehetségeknek könnyű, de a szexuális karizma igenis fejleszthető! Ebből következően a további karizmatikus tulajdonságok is fejlődnek, nem mellesleg a potencia, ami maga a szexuális alkalmasság, kisugárzás és teljesítőképesség egyvelege. Hogy aránylik egymáshoz ez a három nagyon is hasonló fogalom? A karizma általánosságban értendő és egy adott személy kisugárzását, kompetenciáját, ,,isteni adottságát” jelenti általánosságban. Ezen belül helyezkedik el a szexuális karizma, ami olyan, szinte ellenállhatatlan vonzerő, amely bárkit levesz a lábáról! A potencia pedig ezen belül helyezkedik el, mint az előbbi legértékesebb jellemzője és megnyilvánulása. A potencia boostereit pedig itt találod.

Hogyan fejleszthetjük fel tehát az olyan tulajdonságainkat, mint a szexuális karizma és potencia?

Nézzünk szét a lehetséges minták között! Adott kor szexuális szimbólumai nem véletlenül voltak azok és ha az aktuális divat mögé nézünk, sok jellembeli példára bukkanhatunk. A legelső és egyben legegyszerűbb tanács az, ha minden beszélgetést vicces és pozitív módon kezdünk. Ehhez szükség van szókincsbővítésre, illetve helyzetkomikumra. Mindeközben fontos a szemkontaktus és a laza testhelyzet. Ez legkényelmesebben akkor kivitelezhető, ha éppen ülünk. A leginkább bevált eszközök a nyitott kérdések, amelyek által a másik fél többet tud megosztani magáról, így a beszélgetés sokkal gördülékenyebb. A beszélgetést mindig tartsuk meg játékosnak a vicces és a komoly határán lavírozva.

Egy férfi és egy nő kellemesen elbeszélgetnek ülve.

Másodszor, amikor kapcsolatba lépünk valakivel, akkor a bensőségesebb beszélgetés érdekében jobb, ha egyfajta biztonságos teret alakítunk ki a kettőnk számára, amiben mindketten bátran beszélhetünk akármiről, belezavarás nélkül. Ekkor nyílik terep a flörtöléshez is igazán. Ezek után csak arra kell figyelnünk, hogy kerüljük a kínos szüneteket, ugyanakkor ezeket ne törjük meg sületlenségekkel. A hibákat elkerülhetjük, ha a komfortzónánkban maradunk és kivágjuk az exitet: ajánlunk egy italt vagy elköszönünk a folytatás ígéretével.

Persze ez nem lenne igazán szexuális karizma, ha közben nem szúrnánk oda néhány zseniális bókot, ami tökéletesen illik a helyzethez!

A potencia nem csak a domináns, alfa jellegű helyzetekre vonatkozik. Ha az ellenkező nemmel diskurálunk, nem biztos, hogy a szócséplés a megfelelő módja a dominancia kimutatásának. Egy karizmatikus férfi empatikus is, vagyis jó hallgató! Ez utóbbi különösen fontos a hölgyeknek. Ezáltal kimutathatod, hogy kedvelhető vagy, akivel akár az együttélés is remek lenne. A kedvelhetőség pontosan abból következik, hogy a beszélgetés nem pusztán információcsere, hanem gesztusgyűjtemény, amiből leírást készítünk partnerünkről. Éppen ezért fontos jó beszélgetőnek, hallagatónak lenni, de sohasem szabad ezt megjátszottan előadni, mert a túlzott izgalom elárulhat minket. A természetesség ad nyugalmat a téma uralásához.

Ne erőltess semmit, de legyél tökös; hagyd a pletykálós, másokat besározós megjátszást!

Öltönyös úr lábvizet vesz és szivarozik.

A beszélgetős vonaltól elszakadva, ott találjuk a magabiztosságot! A szexuális karizma magabiztossága leginkább a viselkedési szokásainkban nyilvánul meg. Ez leginkább négy pontban foglalható össze. Rövis, humoros megjegyzések, amelyek bevonzzák a kiszemelt hölgy barátait; légy olyan személy, aki megérint: életútjával, karrierválasztásával, ahogy másokkal bánik; ne rejtsen el semmit, ne hazudjon; valós bókok és megjegyzések a jó időben, de nem tolakodóan. Ezentúl pedig a magabiztosságod legyen meginghatatlan! Váljon az életed részévé és sohase feledkezz meg róla, hogy ez a potencia tulajdonság veled van.

Végül pedig a stílus. Igen, a könyveket a borító alapján is ítéljünk. Bizonyára hallottál arról, hogy az első benyomás milyen fontos. Ezt pedig a legtöbb esetben a megjelenésünk váltja ki. A stílust sajnos sokan félreértelmezik. Nem a drága ruhákról, kiegészítőkről van szó. Nem is arról a túlkompenzációról, mikor egy közösséghez tartozni akarás miatt olyanná válunk, amik igazából nem vagyunk. A stílus az igényességről szól. Egy öltönyzakó lehet elegáns akkor is, ha a nadrág farmer. Ez kiegészül az ápoltsággal is: ha akkor is igényes és tiszta vagy, amikor senki sem lát, nyert ügyed van. Ez szintén a kódrendszer része: ha a hölgy zsíros hajjal és szakadtan lát, levonja a maga negatív következtetéseit. Amikor a szexuális karizma veled van, nem engedheted, hogy egy ilyen semmiségen ússzon el! A stílus tartozzon hozzád és mindenkor!

A szexuális karizma olyan, mint az életmódváltás: tartozzon hozzád, legyen a részed és szeresd; a potencia egyenesen ebből következik!

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Neked milyen a potencia szinted?
Tudd meg szükséged van e potencianövelőre vagy immunerősítőre!

Töltsd ki a villám kvízd most és e-mail-ben értesítünk az eredményről!

Szólj hozzá

Töltsd le Te is ingyenesen a Káma-szutrát:
Szerelmi technikák szeretőknek

Kámaszutra e-book pdf termék

Küldjük e-mailben:

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.