Barion Pixel

A 7 leggyakoribb szexuális fantázia

Szexuális fantázia

A szexuális fantázia az emberek gondolatának része. Ezért az emberek bűnösnek érzik magukat, vagy akár kínosan érzik magukat a fantáziáik miatt – még akkor is, ha semmi sem okoz problémát azokban az emberekben vagy forgatókönyvekben, amelyekről fantáziálnak. De sokan attól tartanak, hogy fantáziáik erkölcstelenséget, perverziót vagy mentális betegséget jeleznek. Itt létfontosságú különbséget tenni a szexuális gondolatok és cselekedetek között. Egyes szexuális tevékenységek illegálisak, de minden szexuális gondolat – még ha zavaró is – normális, egészséges és rendben van. A fantáziáid nem tükrözik az erkölcsödet, a mentális egészségedet vagy a szeretetteljes kapcsolatok fenntartásának képességét. A szexuális fantáziák egyszerűen az erotikus képzelőerőt gyakorolják – minden korlát nélkül.

A jó hír az, hogy nem kell szégyellned magad. Valójában az erotikus fantáziák pozitív hatással lehetnek a partnereddel való kapcsolatodra, és felhatalmazást adhatnak a szexuális utazásodra.

Nem számít, hol tart a kapcsolatod, a fantáziák egészséges és fontos szerepet játszhatnak szerelmi életedben .

Miért fontosak a szexuális fantáziák?

  • A fantáziák életben tartják a szexualitásodat. A fantáziák akkor is felkészíthetik elmédet és testedet a szexre, ha hosszú napod volt.
  • A fantáziák megvilágosítanak. A fantáziáid segíthetnek felfedezni rejtett vágyaidat, és megvilágítani, mire vágysz igazán.
  • A fantáziák közelebb visznek. Ha megosztod a fantáziádat a partnereddel, és beszélsz azokról a dolgokról, amelyek feldobnak téged, akkor nemcsak a szexuális életedet javítod, hanem az intimitás és a kapcsolat mélyebb szintjét is kiépíted.
  • A fantáziák segítenek átvenni a szexuális oldalát . Amikor fantáziálsz, felébred a vágyad. A fantáziád arra ösztönözhet, hogy valami egészen mást próbálj ki.
  • A fantáziák felpezsdíthetik a randevúzást. Néha a párok beleragadnak a kerékvágásba. Fedd fel a fantáziákat.
  • A fantáziák kreatívak maradnak. Ha legközelebb meg akarja lepni partnerét, gondoljon a dobozon kívülre. Írj le egy szexi történetet, amelyben leírod, mire gondolsz aznap este később.
  • A fantáziák elűzik a nem szexuális gondolatokat. Szex közben azt tapasztalhatja, hogy gondolatai elterjedtek elfoglaltságairól vagy a teendők listáján szereplő feladatokról. Amikor ez megtörténik, egyszerűen visszaválthat fantázia üzemmódba, és szexuális érzéseket válthat ki.
  • A fantáziák érdekessé teszik a dolgokat. Akár szexi szuperhős-fantáziád van, akár a szabadban szeretnél szexelni, a fantáziád eljátszása segíthet szexuális életed folyamatos fejlődésében. És ez mindig egészséges!

A 7 leggyakoribb szexuális fantázia

Lehmiller felfedezte, hogy az emberek többségének legnépszerűbb erotikus ábrándjai hét nagy kategóriába sorolhatók

Több partner

Szinte mindenki számolt be róla – a nők 87 %-a, a férfiak 95 %-a.  A legjobb többpartneres fantázia hármasokat tartalmazott.  Sokan sok férfiról és nőről fantáziáltak, akik együtt játszanak (swinging, orgiák), míg mások arra összpontosítottak, hogy egy személy sok mással szexeljen (bangbang).

Rabság fegyelem és szado-mazochizmus (BDSM)

Nem csoda, hogy a BDSM romantikus trilógia, A szürke ötven árnyalata,minden idők legnépszerűbb fikciója lett. Lehmiller felmérésében szinte mindenki BDSM-álmodozásról számolt be – a nők 96 %-a, a férfiak 93 %-a. Több mint háromnegyedük rabság-fantáziákról számolt be – arról, hogy megkötöznek vagy visszatartanak egy másikat. Egyharmaduk gyakori rabság-fantáziáról számolt be. A fele a fegyelemről, azaz az erotikus uralomról vagy behódolásról (D/s) fantáziált. Többen fantáziáltak a behódolásról, mint az uralomról. Lehmiller mintájának több mint fele arról fantáziált, hogy intenzív érzést kapjon vagy adjon be, ami a BDSM kifejezés a konszenzusos fájdalomra, a legtöbben pedig szívesebben fogadják azt. A szexre kényszerítésről szóló fantáziák szintén nagyon népszerűek voltak – a nők csaknem kétharmada és a férfiak fele számolt be róla.

Szexuális újdonság és kaland

A legjelentősebb szexuális újdonság-fantáziák szóbeli és anális játékot jelentettek, különösen azok körében, akik ritkán vagy soha nem tapasztalták ezt a való életben. 60 % azt mondta, hogy arról álmodik, hogy fellatio-t vagy cunnilingust ad vagy kap. A férfiak több mint egyharmada fantáziált az inzertív anális közösülésről, és a férfiak és a nők 20 %-a számolt be receptív análisról. A vizsgálatban résztvevők több mint fele pedig nem szokványos körülmények között fantáziált a szexről: nyilvános helyen, különösen strandokon és munkahelyen, bárokban, liftekben, pezsgőfürdőben, parkokban és erdőkben.

Tabu/tiltott szex

Ezek a fantáziák a voyeurizmust, az exhibicionizmust, a fétiseket és a vérfertőzést tartalmazták. A kutatás résztvevőinek 60 %-a szerint a legelterjedtebb a kukkolás, vagyis az emberek tudtukon kívüli szexuális tevékenységének megfigyelése. Lehmiller mintájának csaknem fele (45 %) fétis-fantáziákról, nem szexuális dolgok szexualizálásáról számolt be, különösen a lábfejekről és a női fehérneműről. És csaknem fele (40 %) élvezte az exhibicionizmus álmodozását, például szexuális show-t rendezett autókban, emberekkel.

Nem monogámia, partnermegosztás

Ezek a fantáziák a konszenzusos nem-monogámiát foglalják magukban: a párcserét, a partner megfigyelését valaki mással, valamint a poliamoria, érzelmi és szexuális kapcsolatokat több partnerrel. Lehmiller résztvevőinek több mint kétharmada legalább alkalmanként számolt be ilyen fantáziákról.

Szenvedély és romantika

A legtöbb szexuális fantázia magában foglalja a féktelen szexuális túlterheltséget, de ezek a szeretetre és a szeretett érzésre összpontosítanak. A szenvedélyes/romantikus fantáziák általában bizonyos személyekhez kötődtek, bár gyakran nem a fantáziáló állandó partneréhez, hanem korábbi, távoli vagy elhunyt partnerekhez. A vizsgálatban résztvevők több mint fele számolt be ezekről a fantáziákról.

Rugalmasság, homoerotika, nemi hajlam

Ezek az álmodozások felváltották a heteroszexualitást minden más lehetőséggel: leszbikus/meleg/ biszexuális kapcsolatok, szex transznemű egyénekkel vagy transzneművé válás. A rugalmassági fantáziák sokkal gyakoribbak voltak a nők körében (50 %), mint a férfiaknál (25 %).

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Neked milyen a potencia szinted?
Tudd meg szükséged van e potencianövelőre vagy immunerősítőre!

Töltsd ki a villám kvízd most és e-mail-ben értesítünk az eredményről!

Szólj hozzá

Töltsd le Te is ingyenesen a Káma-szutrát:
Szerelmi technikák szeretőknek

Kámaszutra e-book pdf termék

Küldjük e-mailben:

Első vásárlóként a Kosár oldalon válts be a KUPON10 kuponkódot és 10% kedvezményt kapsz!

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.