Barion Pixel

Gyógyfürdő, mint remek randitipp!

Fürdőruhás fiatalok pihennek fürdőruhában. Helyszín: gyógyfürdő. Randi, beszélgetés két fürdés közt, miközben az egyik lány, mosolyogva, szeduktívan néz bele a kamerába.

Magyarország igazán kivételes adottságokkal rendelkezik a gyógyvíz turisztikai felhasználásában. A gyógyfürdő egyszerre wellness és egészség jobbító desztináció, amely kiegészülve egyéb programokkal, igazán ütős randihelynek minősülhet!

Természetesen adódik a kérdés, hogy bokáig a tavaszban, valamint a nyár előszobájában, nem lenne-e jobb választás a strand? Még akkor is, ha a fürdéshez még egészen hideg a víz?

Nos, csak azért, mert egy SPA randi úgymond ,,házon belül” van, még nem jelenti azt, hogy a gyógyfürdő ne lenne egy igazán remek és többfunkciós program! A továbbiakban erről lesz szó, illetve gyógyvíz ajánlásokról is. Mindez persze nem a tanácstalan randizóknak, de mindenkinek, aki új dimenziókat kíván kapni az egészségturizmusban.

A medence szélén ül egy lány, közel hozzá egy pasas. Randiznak. Helszín: bármelyik magyar gyógyvíz, gyógyfürdő.

Minden kisiskolás fejből tudja, hogy hazánk hévíz nagyhatalom, aminek gyógyhatása közismert. Ami ugyanakkor téves hozzárendelés, hogy ez utóbbi csak az idősebbek számára, illetve a komoly betegségekkel küzdőknek való. Valahogy úgy, mint amikor a mozi kínálatát is erősen megszűrjük, ha lenyűgözni vágyjuk partnerünket. A mozival szemben, a gyógyfürdő tagadhatatlan előnye, hogy programok sokaságát kínálja, míg filmet csak egyszer választhatunk. No meg nem ülhetünk be oda fürdőruhában – ha pedig mégis, a sötét terem vajmi keveset fog láttatni engedni!

A gyógyvíz konkrét egészségügyi hatásairól sok cikk szól. A gyógyvíz minősítést azok a források nyerhetik el, amelyek ásványianyag-tartalmuknak köszönhetően, igazoltan valódi gyógyhatást fejtenek ki. Egyes balneológiai kezelések növelik a nemi hormonok termelődését, fokozzák az oxigénellátását a szervezetünknek, miközben letörik a stresszt. Tehát a szexualitás tekintetben gondolhatunk arra, hogy a gyógyfürdő és a gyógyvíz olyan, mint az edzés melletti, rendszeres kardió!

Természetesen nem kell, hogy egy randi alkalmával az egészségünket tartsuk szem előtt, ilyenkor a szórakozás és az élmény a prioritás!

Mit tud nyújtani egy gyógyfürdő? A történelmi gyógyfürdők eleganciát mutatnak, ennek révén a partnereddel már az előtt is éreztetheted, hogy különleges, mielőtt betennétek a lábatokat a bejáraton. A komplexumokhoz nívós, szállodai minőségű szállás is tartozik, ami egyaránt lehetővé tesz egy felejthetetlen éjszakát, de akár egy hosszas kikapcsolódást és wellnest is. Bár a gyógyvíz nem kalandpark, azért a medencék sokszínűségére sok fürdőhely ügyel. A nyári kánikulában jól jön, ha az ember a szabad levegőn úszhat vagy ázhat. Ha esetleg meguntátok volna a vizet, felfedezhetitek a várost! Szerencsére itt tényleg nagy a választék, hiszen gyógyfürdő mind a fővárosban, nagyobb városokban vagy vidékies településeken egyaránt található.

Ajánlható-e első randinak a gyógyfürdő?

A válasz az, hogy mérlegelj! Egy ilyesfajta meghívást nem lehet csak úgy lezseren odavetni a partnerünknek, még a végén azt hinné, hogy felvágni akarunk. Tény, hogy a közös fürdőzés egyfajta, már meglévő intimitási fokozatot feltételek, ezért sokadik randinak, esetleg évfordulós ünneplésnek inkább alkalmas. Már csak azért is, mert egy ilyen SPA, gyógyfürdő kaland kicsit többe fáj, mint egy mozijegy. Azért ne aggódjanak az első randisok és a fiatalok! Egy ilyen fürdőben természetesen nem kötelező egész napokat eltölteni. Ennek megfelelően a jegyárakat is lehet idő és wellness program alapján kombinálni. A fürdőruha miatt pedig ne aggódj! A tavaszi, méginkább a nyári meleg amúgy is a shortokat és a könnyed felsőket viselő lányokat terel az utadba. Pontosan itt dől meg, hogy a gyógyfürdő, kifejezetten téli randi program!  Ha a fürdő nem nyerné el a partneretek kedvét, még mindig ott a felfedezni való város és annak cukrászdái, fagylaltozói – amikkel már tényleg nehéz mellélőni!

Lássuk hát – a koránt sem teljes – kínálatot!

Az örökös Jolly Joker, a Gellért Gyógyfürdő!

Ez a hely a világranglisták állandó szereplője, fővárosunk patinás szecessziós épületegyüttese és az egyik legrégibb gyógyvíz hazánkban. Azoknak ajánljuk, akik igazán hangulatos és bensőségesen romantikus, ugyanakkor elegánst helyet keresnek! A részleteket itt találod.

gellért gyógyfürdő medencéje páholyból. A Gyógyvíz nemzeti kincs.
Forrás: gellertfurdo.hu

A látványkirály Rudas Gyógyfürdő!

Ez a gyógyvíz hasonló kvalitásokkal bír, mint a Gellért. Hasonló múlt és elegáns belsőépítészet jellemzi. Igazi erőssége a panoráma, amit egy felül elhelyezkedő, Dunára néző medence kínál. Bár a Rudas a belvárosban helyezkedik el, a rakpart zaját teljesen elveszi a nyugalom, ami az ittlét élményéből fakad! A részleteket itt találod.

rudas gyógyfürdő panoráma medencéje éjszaka. A gyógyvíz nemzeti kincs!
Forrás: rudasfurdo.hu

Bükfürdő-i Gyógyfürdő, gyógyvíz a víziparkban!

A hely Északnyugat-Magyarországon található és az egyik leghangulatosabb és fiatalosabb helyszínét adja a SPA randinak! Az ottalvást camping, illetve mobilház bérlése teszi felejthetetlenné! Sokféle csúzsda és medence garantálja a jó szórakozást. Mire vártok még ti ketten? A részleteket itt találod.

bükkfürdő, csúszdázó pár. A gyógyvíz nemzeti kincs!
Forrás: bukfurdo.hu

Gyógyvizek völgye, három az egyben!

Itt rögtön három település is található: Egerszalók, Demjén és Egerszólát. Egy hazai völgy, ahol konkrétan három település is profitál a gyógyvízkincsből. Az élmény ahhoz hasonló, mintha külföldön járnál. Hogy miért? A részleteket itt találod.

egerszalók gyógyfürdő felülnézetből.
Forrás: termalfurdo.hu

Miskolctapolca, a barlangfürdő!

Igazi élmény egy valódi természeti képződmény – ez esetben egy barlang – területén fürdőzni. Ez a gyógyfürdő nem ócska műanyag díszítményekkel, hanem valóságos barlanggal operál. Igazi vonzereje az éjszakai fürdőzésen, szaunaprogramokon kívül, a radonos és kénes gyógyvíz. A részleteket itt találod.

Miskolctapolcai barlangfürdő belseje medencével.
Forrás: kirandulastippek.hu

Az inspirációt, valamint néhány ötletet mi adtunk, a randipartnered lenyűgözése már a te dolgod. Sok sikert! 

 

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Neked milyen a potencia szinted?
Tudd meg szükséged van e potencianövelőre vagy immunerősítőre!

Töltsd ki a villám kvízd most és e-mail-ben értesítünk az eredményről!

Szólj hozzá

Töltsd le Te is ingyenesen a Káma-szutrát:
Szerelmi technikák szeretőknek

Kámaszutra e-book pdf termék

Küldjük e-mailben:

Első vásárlóként a Kosár oldalon válts be a KUPON10 kuponkódot és 10% kedvezményt kapsz!

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.