Barion Pixel

Szexuális karizma és a potencia

Egy férfi a hátán cipeli a barátnőjét. A férfi mosolyog.

A szexuális karizma egy olyan adottság, ami jó esetben velünk születik, ugyanakkor – és ez a jó hír – nagyrészt fejleszthető!

Karizmánk sokat segít minket, hogy jól szerepeljünk az élet számos területén, legyen szó munkáról, társadalmi kapcsolatokról vagy magánéletről. A karizmatikus embert magasfokú magabiztosság, céltudatosság és szexuális potencia jellemzi. Lássuk mik azok az ismérvek, amik karizmatikussá és potensé tehetnek az élet legtöbb, de leginkább szexuális vonatkozású területein!

Mik a főbb jellemzők?

A karizmatikus emberek többnyire a jelenben élnek, mert nem kívánnak a múltban ragadni vagy a jövő miatt aggódni! Magabiztosak és céltudatosak. Tudják, hogy az élet veleje a problémák megoldása, nem pedig azok elkerülése. Ennek megfelelően elfogadják magukat minden hibájukkal együtt, ugyanakkor kihangsúlyozzák belső és külső értékeiket is. Mesterek a kommunikációban, ami főleg a testbeszédben fejeződik ki. Humorosak, de nem idegesítőek. Tudják milyen helyzetből mennyi hasznot sajtolhatnak ki maguknak, ami igencsak fontos vonás.

A szexuális karizma és a karizma általában, a fentiek tükrében úgy tűnhet, mintha csak olyan emberekre vonatkoznak, akik excentrikusnak születnek vagy egy nagyon kiegyensúlyozott és szerető családban nőnek fel!

Persze, az ösztönös tehetségeknek könnyű, de a szexuális karizma igenis fejleszthető! Ebből következően a további karizmatikus tulajdonságok is fejlődnek, nem mellesleg a potencia, ami maga a szexuális alkalmasság, kisugárzás és teljesítőképesség egyvelege. Hogy aránylik egymáshoz ez a három nagyon is hasonló fogalom? A karizma általánosságban értendő és egy adott személy kisugárzását, kompetenciáját, ,,isteni adottságát” jelenti általánosságban. Ezen belül helyezkedik el a szexuális karizma, ami olyan, szinte ellenállhatatlan vonzerő, amely bárkit levesz a lábáról! A potencia pedig ezen belül helyezkedik el, mint az előbbi legértékesebb jellemzője és megnyilvánulása. A potencia boostereit pedig here találod.

Hogyan fejleszthetjük fel tehát az olyan tulajdonságainkat, mint a szexuális karizma és potencia?

Nézzünk szét a lehetséges minták között! Adott kor szexuális szimbólumai nem véletlenül voltak azok és ha az aktuális divat mögé nézünk, sok jellembeli példára bukkanhatunk. A legelső és egyben legegyszerűbb tanács az, ha minden beszélgetést vicces és pozitív módon kezdünk. Ehhez szükség van szókincsbővítésre, illetve helyzetkomikumra. Mindeközben fontos a szemkontaktus és a laza testhelyzet. Ez legkényelmesebben akkor kivitelezhető, ha éppen ülünk. A leginkább bevált eszközök a nyitott kérdések, amelyek által a másik fél többet tud megosztani magáról, így a beszélgetés sokkal gördülékenyebb. A beszélgetést mindig tartsuk meg játékosnak a vicces és a komoly határán lavírozva.

Egy férfi és egy nő kellemesen elbeszélgetnek ülve.

Másodszor, amikor kapcsolatba lépünk valakivel, akkor a bensőségesebb beszélgetés érdekében jobb, ha egyfajta biztonságos teret alakítunk ki a kettőnk számára, amiben mindketten bátran beszélhetünk akármiről, belezavarás nélkül. Ekkor nyílik terep a flörtöléshez is igazán. Ezek után csak arra kell figyelnünk, hogy kerüljük a kínos szüneteket, ugyanakkor ezeket ne törjük meg sületlenségekkel. A hibákat elkerülhetjük, ha a komfortzónánkban maradunk és kivágjuk az exitet: ajánlunk egy italt vagy elköszönünk a folytatás ígéretével.

Persze ez nem lenne igazán szexuális karizma, ha közben nem szúrnánk oda néhány zseniális bókot, ami tökéletesen illik a helyzethez!

A potencia nem csak a domináns, alfa jellegű helyzetekre vonatkozik. Ha az ellenkező nemmel diskurálunk, nem biztos, hogy a szócséplés a megfelelő módja a dominancia kimutatásának. Egy karizmatikus férfi empatikus is, vagyis jó hallgató! Ez utóbbi különösen fontos a hölgyeknek. Ezáltal kimutathatod, hogy kedvelhető vagy, akivel akár az együttélés is remek lenne. A kedvelhetőség pontosan abból következik, hogy a beszélgetés nem pusztán információcsere, hanem gesztusgyűjtemény, amiből leírást készítünk partnerünkről. Éppen ezért fontos jó beszélgetőnek, hallagatónak lenni, de sohasem szabad ezt megjátszottan előadni, mert a túlzott izgalom elárulhat minket. A természetesség ad nyugalmat a téma uralásához.

Ne erőltess semmit, de legyél tökös; hagyd a pletykálós, másokat besározós megjátszást!

Öltönyös úr lábvizet vesz és szivarozik.

A beszélgetős vonaltól elszakadva, ott találjuk a magabiztosságot! A szexuális karizma magabiztossága leginkább a viselkedési szokásainkban nyilvánul meg. Ez leginkább négy pontban foglalható össze. Rövis, humoros megjegyzések, amelyek bevonzzák a kiszemelt hölgy barátait; légy olyan személy, aki megérint: életútjával, karrierválasztásával, ahogy másokkal bánik; ne rejtsen el semmit, ne hazudjon; valós bókok és megjegyzések a jó időben, de nem tolakodóan. Ezentúl pedig a magabiztosságod legyen meginghatatlan! Váljon az életed részévé és sohase feledkezz meg róla, hogy ez a potencia tulajdonság veled van.

Végül pedig a stílus. Igen, a könyveket a borító alapján is ítéljünk. Bizonyára hallottál arról, hogy az első benyomás milyen fontos. Ezt pedig a legtöbb esetben a megjelenésünk váltja ki. A stílust sajnos sokan félreértelmezik. Nem a drága ruhákról, kiegészítőkről van szó. Nem is arról a túlkompenzációról, mikor egy közösséghez tartozni akarás miatt olyanná válunk, amik igazából nem vagyunk. A stílus az igényességről szól. Egy öltönyzakó lehet elegáns akkor is, ha a nadrág farmer. Ez kiegészül az ápoltsággal is: ha akkor is igényes és tiszta vagy, amikor senki sem lát, nyert ügyed van. Ez szintén a kódrendszer része: ha a hölgy zsíros hajjal és szakadtan lát, levonja a maga negatív következtetéseit. Amikor a szexuális karizma veled van, nem engedheted, hogy egy ilyen semmiségen ússzon el! A stílus tartozzon hozzád és mindenkor!

A szexuális karizma olyan, mint az életmódváltás: tartozzon hozzád, legyen a részed és szeresd; a potencia egyenesen ebből következik!

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)