Barion Pixel

Potencianövelés a rossz szokások elhagyásával

Potencianövelés a rossz szokások elhagyásával

A potencianövelés az étrend megváltoztatása mellett a rossz szokások elhagyásával kezdődik. Ez a nulladik lépés!

Triviális igazságként hathat, hogy néhány rossz szokás megváltoztatása pozitívan befolyásolja a potenciát, pedig igaz! A rossz szokások és a szervezet működése között biológiai összefüggés áll fenn. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a potencianövelés érdekében le kell mondanunk minden szenvedélyünkről! Bár rövid és hosszútávon egyaránt ez a legjobb megoldás; ezek drasztikus csökkentése is már sok pozitívumot hozhat.

Nézzük, mik is ezek az úgynevezett rossz szokások, amik negatívan befolyásolják a teljesítőképességünket és amiket csökkentenünk kell a potencianövelés érdekében!

Sokan nem is gondolnák, hogy az ülő életmód, a fizikai aktivitás hiánya okozza a legtöbb problémát!

a fizikai aktivitás hiánya okozza a legtöbb potencianövelés problémát

Ez sajnos általános probléma: sokan végeznek több órányi ülőmunkát és a pihenés során is sokan görnyednek a képernyőik fölé. Az olyan nyilvánvaló következmények, mint gerincsérv, porckopás, derékfájás, anyagcsere-zavarok, 2-es típusú cukorbetegség, szív- és keringési rendellenességek mellett az elhízás, széles körben ismertek. Ebből fakad az állandó fáradság és dekoncentráció, valamint a motiválatlanság! Mondhatni a kard berozsdásodik a hüvelyében, vagyis a fizikai passzivitás lelassítja az anyagcserénket.

A legjobb, amit tehetünk az az, hogy mozgásszegény életmódunkon változtatunk. Sok séta, kirándulás és futás mellett – a potencianövelés érdekében – leginkább az izomnövelő edzéseken van a hangsúly. Ugyanakkor érdemes vigyázni a biciklizéssel és az úszással. Ha ilyen tevékenységet választunk sportnak, akkor figyeljünk oda, hogy az ülés megfelelő kényelmet biztosítson a férfi nemiszervnek és a lehető legkisebb nyomást helyezzük rá. Az úszás esetében a víz hőfoka a kérdéses, hiszen a tartós jelenlét a több, mint 30 Celsius-fokos vízben már árt a heréknek, illetve a spermaképződésnek.

Ha rendszeresen eddzük izmainkat, növelhetjük tesztoszteronszintünket. Tehát az izomépítés és tesztoszteronszint között kapcsolat van; erről több tanulmány is beszámol, amely egyaránt foglalkozik a nők, idősek és a rendszeresség témakörében. A tesztoszteronszint növekedése pedig elvezet minket a potencianöveléshez is!

Potencianövelés a rossz szokások elhagyásávalAz alkoholfogyasztás csökkentése is elemi érdek!

Mivel az alkoholos italok a kultúránk szerves része, a baráti összejövetelek gyakori jelenlevője, nehéz mellőzni vagy teljesen száműzni életünkből. Szerencsére ezen a téren köthetünk kompromisszumokat! Ugyanis a szakértők szerint arra nincs közvetlen bizonyíték, hogy az enyhe vagy mérsékelt alkoholfogyasztás negatívan hatna az erekcióra. Ám a rendszeres, krónikus alkoholfogyasztás májkárosodás, illetve idegkárosodás mellett, olyan elváltozásokat is okoz, amelyek negatívan befolyásolják a férfi nemi hormonok szintjét. Ezzel pedig veszélybe kerül a potencianövelés, csökken a libidó és erekciós zavarok léphetnek fel!

A potencianövelés szempontjai mellett a krónikus alkoholfogyasztás megszűntetése a magánéletünkben is pozitív változásokat fog okozni. Amelyek pszichés szempontból közelebb visznek a céljaink eléréséhez és áttételesen sikereket fog okozni a párkeresésben és az ágyban is!

Az alkohol mellett a dohányzás is probléma!

A dohányzás súlyosan károsíthatja a vérereket, a nikotin hatására azok ugyanis összehúzódnak, ami csökkenti a pénisz vérellátottságát. Emellett negatívan befolyásolja a spermiumszámot, ezáltal a fertilitást. Szintén nem lebecsülendő pszichológiai szempont az énkép romlása, hiszen a dohányzás károsítja a fogazatot, valamint kellemetlen szagot áraszt.

Ez alól a nikotin tartalmú újfajta elektromos, hevítéses cigaretták sem kivételek. Továbbá károsítják a tüdőt. A tüdőkapacitás beszűkülésével pedig állandó kifulladás érzetünk lesz és nehezünkre fog esni a mozgás, edzés, de akár az alapszintű, napi rutinunkat alkotó aktivitásaink is!

Potencianövelés a rossz szokások elhagyásával

 

A legáltalánosabb potencianövelés ellenében ható rossz szokás a stressz!

A stressz hatására nő a szervezet adrenalin hormon szintje, aminek következménye a vérerek összehúzódása, ez pedig nehezíti az erekciót. A stressz csökkentése elemi érdeke azoknak, akik teljesíteni szeretnének az ágyban. Persze ez koránt sem egyszerű, hiszen a stresszhormonjaink szintje nem csökkenthető parancsra. De kisebb változtatásokkal és odafigyeléssel elkerülhetőek azok az esetek, amelyek traumákat okoznak számunkra.

Természetesen a stressznek evolúciós, figyelmeztető szerepe van, így teljesen kiiktatni nem lehet az életünkből, de a felesleges megrázkódtatásokat okozó helyzeteket célszerű elkerülni. Ehhez érdemes terapeutához fordulni a családi problémák miatt vagy önsegítő könyveket a pénzügyi nehézségek miatt olvasni. Az aktív pihenés, kikapcsolódás is sokat segíthet!

Potencianövelés a rossz szokások elhagyásávalÓvatosan az extrém szexpózokkal!

Természetesen az örökké vita tárgyát fogja képezni, hogy mik azok az extrém szexpózok. Szerencsére ebben az esetben nem arról van szó, hogy miket engedhetünk meg magunknak az ágyban. Azt azonban érdemes figyelembe venni, hogy a merevedési zavarok egy részéért a szexuális aktus közben bekövetkezett sérülések a felelősek. Éppen ezért kell kerülni az olyan extrém szexpózokat, amelyek természetellenes elhajlását okozzák a férfi nemi szerveknek, valamint nem biztosítják a kellő gyengédséget a női nemi szerveknek!

A rossz szokások elhagyása nem fog menni egyik napról, a másikra, azonban az erre való törekvés elemi érdekünk – nem csak a potencianövelés érdekében!

Ebben nyújtanak segítséget – sok egyéb megoldás mellett- a természetes összetevőkből készült potencianövelők:

 

 

RECOMMENDED PRODUCTS

OUR GENTLEMANUS PRODUCT PACKAGE OFFERS

Opinion about the Gentlemanus:

My wife and I wanted to refresh our sex life, so I ordered the GENTLEMANUS potency enhancer. The effect was almost unbelievable. We had a great experience. Thanks 

Tibor

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)