Barion Pixel

Mitől jó egy nő az ágyban?

Mitől jó egy nő az ágyban?

Mitől jó egy nő az ágyban?

Melyik lány a legjobb az ágyban? Ez egy nehéz kérdés, mert nincs egyforma nő. Ha valaki jó az ágyban, még nem jelenti azt, hogy jó egy kapcsolatban. Tehát ha a következő barátnődet vagy leendő feleségedet keresed, tartsd kordában az elvárásaidat, amikor egy nő úgy dönt, hogy meghitt kapcsolatba kerül veled.

Három tulajdonság határozza meg, hogy egy nő mennyire jó az ágyban: készsége és tapasztalata, kommunikációs képessége és kezdeményezőkészsége

Képessége és tapasztalata

A készség csak tapasztalatból fakadhat. Minél tapasztaltabb egy nő a férfiakkal kapcsolatban, annál jobban teljesít az ágyban. Kevesebb elvárást támaszt, kevésbé ítélkezik, magabiztosabb az ágyban , és jobban összpontosít arra, hogy jól érezze magát.

Eközben egy kevésbé tapasztalt nő kínos éjszakát tölthet el. Olyan érzés lehet, mintha megmutatnád neki, hogyan kell csinálni. A tapasztalatlan nők nagyobb valószínűséggel keverik össze a szexet a szerelemmel, ami bonyolult reggelekhez vezethet utána.

Kommunikációs képessége

Azok a nők, akik jók az ágyban, általában jól kommunikálnak a férfiakkal. Nekik nincs gondjuk tudatni veled, hogy mit szeretnek és mit nem. Ráadásul nagyon nyitottak a visszajelzésekre is. Megmondhatod nekik, hogy mit szeretsz és mit nem, és ők nem ítélnek el érte.

A nem kommunikáló nők közé tartoznak azok, akik azt várják tőled, hogy tudd, mit akarnak anélkül, hogy elmondanák neked. Várhatóan mérgesek vagy idegesek lesznek, ha te nem. Mindez kevésbé élvezetes szexet eredményez.

Az ő kezdeményezése

A legtöbb nő nem kezdeményez, mert nem elég tapasztalt, pedig a férfiak pont ezt hiányolják, és gyakran panaszkodnak, hogy „soha nem kezdeményez szexet”.

Amikor a szexről és a kapcsolatokról van szó, fontosabb, hogy mások mit mondanak róluk, mint az ő boldogsága. Ez azt jelenti, hogy ha a legkisebb esélyét is érzi, hogy mások megtudják, hogy szexelt veled, akkor nem élné át. Ugyanígy nem fog kezdeményezni, ha úgy érzi, van esély arra, hogy visszautasítsd őt.

Ez azt jelenti, hogy ha egy nő elég tapasztalt, akkor nyitottabb a szex megkezdésére. Tudja, mit akar, és tudja, mit akar a legtöbb férfi. Így flörtölni fog, és tippeket ejt, hátha elég tapasztalt vagy-e ahhoz, hogy megcsináld azt amit akar.

Legyél nyitott az újdonságokra

Ha partnere azt javasolja, hogy próbáljon meg valami mást, akkor legalább fontolja meg.

Ezenkívül nem csak az a fontos, hogy nyitott legyél az új ötletekre, hanem az is, hogy új módszereket keress a szex fejlesztésére.

Szexi magabiztosság

A nőiesség azt is jelenti, hogy szexi. A szexuális hatalmad birtoklásáról van szó. Ha egy nő vigyáz a testére, általában elég magabiztos ebben.
Ha biztos lehetsz a testedben, és hajlandóbb vagy megmutatni, akkor ez a magabiztosság feldob egy férfit.

Azok a nők, akik pulóverek alá bújnak, és nem töltenek sok időt edzéssel, nem biztos, hogy az a fajta szerető, akit a férfi a következő szexuális találkozáskor keres.

A sportoló nők nagyobb valószínűséggel mutatják be testüket, jelezve, hogy magabiztosak és büszkék testükre. Ez a hálószobába vetett nagyobb bizalomhoz is vezethet.

A férfiakat vonzza az erős szexuális energiája.

Az a nő, aki megérti nőiességének erejét, tudja, hogy nagy érték, és nincs szüksége férfira, aki gondoskodik róla.
Ez az a fajta nőies nő, akit a férfi szeret.

Elő tudja hívni a férfiben rejlő hősösztönt

Lényegében a hősösztön azt állítja, hogy a férfiak arra vágynak, hogy hősnek érezzék magukat a nőjük iránt.
A hősösztön szerint a férfiakat három alapvető dolog hajtja az életben:

Értelmes életet élni, és érezni, hogy megbecsülik erőfeszítéseit
Ellátni azokat, akikről gondoskodik, beleértve a családját, a barátait és különösen a romantikus partnerét
Hogy a körülötte lévők tiszteljék.
Ha hagyod, hogy időnként átvegye az irányítást, hogy teljesítse biológiai késztetését, hogy fellépjen helyetted.

Csak hagynod kell, hogy időnként ilyen legyen.
Ezek a tulajdonságok, amely megszabják, hogy egy nő mennyire lesz jó (vagy mennyire rossz) az ágyban.

Hogyan legyél a legjobb szerető a nők szerint

Előjáték, előjáték, előjáték

Legyen türelmed az előjátékhoz. A legtöbb srác megpróbál nőkkel lefeküdni, csak a saját élvezetére. Ne légy olyan, mint a legtöbb srác.

Gyakorold a mentális fegyelmet, és adj neki annyi előjátékot, amennyit csak tudsz. Adj neki annyi orgazmust, amennyit csak tudsz, addig a pontig, hogy az igaziért könyörögjön. Türelem a játék neve.

Figyelj

Figyeljen arra, hogy mit szeret. Egyes nők elmondják neked, míg mások nyögni fogják örömüket (vagy annak hiányát). Fogadd meg a tippet, és adj neki többet abból, ami működik.

Adj és kapsz

Minél többet adsz, annál többet kapsz. Minél többet gyakorolsz, annál tovább bírod, és annál többet tudsz adni egy nőnek. A célodnak egyszerűnek kell lennie: a legjobb szexet nyújtani neki, amit életében valaha is élhet.

Azért mondom ezt, mert az élvezet fele az ő válasza a szex után. Semmi sem olyan, mint amikor egy nő azt mondja neked: „Ez csodálatos volt”, „Nagyon jó vagy”, vagy „Ez volt a valaha volt legjobb éjszaka”. Hasonlóképpen, az is segít, ha tudja, mit mondjon szex után, hogy utána ragyogjon.

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Neked milyen a potencia szinted?
Tudd meg szükséged van e potencianövelőre vagy immunerősítőre!

Töltsd ki a villám kvízd most és e-mail-ben értesítünk az eredményről!

Töltsd le Te is ingyenesen a Káma-szutrát:
Szerelmi technikák szeretőknek

Kámaszutra e-book pdf termék

Küldjük e-mailben:

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.