Barion Pixel

Alpha man férfi immunerősítő

Alpha man férfi immunerősítő

Hogyan őrizd meg a férfiasságod, miközben növeled az erőd, a kitartásod és nem mellesleg a életerődet? A válasz: az Alpha Man immunerősítő!
Az Alpha Man immunerősítő csakúgy, mint a többi immunerősítő, támogatást nyújt a szervezet védekező képességének. A test immunrendszere igencsak sokrétű. Egy seregnyi szerv és részecske, valamint mikrobiom segíti annak a tökéletes működését. Ezt azonban fenn is kell tartani. Éppen ezért rendkívül fontos a mozgás, a káros szokások elhagyása és a vitamin, illetve ásványianyag raktáraink feltöltése. Ebben segítenek az immunerősítők.

Mit érhetsz el vele?
Tudd meg itt >>

Alpha man férfi immunerősítő

MIÉRT AJÁNLJUK NEKED AZ ALPHA MAN IMMUNERŐSÍTŐT?

Érték és minőség nagydíj Perfect Play
Érték és minőség nagydíj Perfect Play

OUR ALPHA MAN PRODUCT PACKAGE OFFERS

ALPHA MAN VÉLEMÉNY:

Finally, a multivitamin specifically designed for us men. And it's really effective. I was skeptical when I ordered it, but it exceeded all my expectations. Becouse of the ALPHA MAN as a result, I feel much more energetic and feel better. 

Tihamér

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

THE BEST EFFECTS OF ALPHA MAN:

Alphaman_férfi
Alphaman_férfi

10 000 +

Elégedett vásárló

2012

Óta a piacon 

1-2 nap

Gyors szállítás

60 nap

Kockázatmentes Garancia

10 +

Friss cikkek minden nap

How to use

Az Alpha Man egy olyan készítmény amit mindennap javasolt fogyasztani.

Adagolás:

A legjobb hatásért naponta 2 darab kapszulát fogyassz az alábbiak szerint:
Bő folyadékkal reggeli és vacsora után vegyél be 1-1 darab kapszulát. Az ajánlott adagolást ne lépd túl.

1 dobozban 60 darab Alpha Man kapszula található.

Alpha man 2 doboz 60 kapszula

Hogyan őrizd meg a férfiasságod, miközben növeled az erőd, a kitartásod és nem mellesleg a életerődet? A válasz: az Alpha Man immunerősítő!

Mire való egy immunerősítő?

Az Alpha Man immunerősítő csakúgy, mint a többi immunerősítő, támogatást nyújt a szervezet védekező képességének. A test immunrendszere igencsak sokrétű. Egy seregnyi szerv és részecske, valamint mikrobiom segíti annak a tökéletes működését. Ezt azonban fenn is kell tartani. Éppen ezért rendkívül fontos a mozgás, a káros szokások elhagyása és a vitamin, illetve ásványianyag raktáraink feltöltése. Ebben segítenek az immunerősítők.

Mit érhetsz el vele?

Az Alpha Man immunerősítő használatával azt érheted el, hogy az immunrendszered az év egészében, kiválóan tudja ellátni a feladatait. Emellett javul a közérzeted és a vitalitásod. Azok a kémiai hatóanyagok, amelyek a kapszulákban vannak, sokféle célt szolgálnak. Ezekben az a közös, hogy az antioxidánsok segítségével kevesebb stressz, depresszió és trauma érje a szervezetedet. A szedésével kirobbanó formába kerülhetsz, ami rengeteg pozitív változással jár az életminőségedre. Az életminőséged javulásával pedig egészséges pszichével fogsz rendelkezni, ami jelentős mértékben csökkenti a szervezetben a hibás működések kialakítását.

Sajnos sokunk él olyan pontjain a Földnek, ahol kevés a napsütés vagy végez olyan munkát, ami megakadályozza a napi szükséges fizikai mozgást. Ezen pedig tovább ront az egyoldalú étkezés. Mivel a testünk nem tud mindent magának előállítani, illetve feloldani, a megfelelő vitamin és ásványianyag bevitel nagyon fontos. Ebben segítenek az olyan immunerősítők, mint az Alpha Man.

Mit ajánl az Alpha Man immunerősítő?

Az Alpha Man immunerősítő elsősorban növényi kivonatokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. A legfontosabb aktív anyagok a következők:

Maca gyökér:

A maca gyökér egy gumó, amely Peruban és a közeli régiókban őshonos, fontos kulturális, gyógyászati ​​és táplálkozási anyag. Noha a nők is profitálhatnak ennek a természetes pornak a használatából, elsősorban a férfiak termékenységéhez és a reproduktív egészséghez köthető.

Növeli a tesztoszteronszintet, növeli az energiát és az állóképességet, és még a kognitív teljesítményt is serkenti. Éppen ezért potencianövelőnek is alkalmas: növeli a férfi libidót, kezeli az erekciós zavarokat, serkenti a termékenységet, valamint szabályozza a tesztoszteron szinten. Emellett további jótékony hatásai is vannak, amelyekről itt írtunk

Astragalus membranaceus kivonat:

Ismertebb nevén a kínai csüdfű igazi csodaszer. Többféle bioaktív vegyületet tartalmaz, amelyek fokozhatják az immunrendszer működését. Az astragalus és alkotóelemei antioxidáns, gyulladásgátló és antivirális aktivitással rendelkeznek, valamint a szívre, a vesére, csontokra és az idegrendszerre is jótékony hatással vannak. A cukorbetegek és magas vérnyomástól szenvedőknek bátran ajánlható.

Ginzeng:

A ginzeng kivonatot alapvetően merevedési problémák esetén használják, de emellett számos jótékony hatással is bír. Az Alpha Man immunerősítő összetevői közé azért került, mert a ginzeng erősítő tulajdonságú a hosszan tartó, túlzott fizikai és mentális megerőltetés időszakában. Javítja a stresszel szembeni ellenállást (a ginzenozidok részt vesznek a stresszre adott test reakcióit szabályozó hormonális reakciókban). Erősíti az immunitást a fertőzésekkel szemben. Emellett lázcsillapító, görcsoldó tulajdonságú. Továbbá javítja a memóriát és a tanulási képességeket. A további jótékony hatásokról korábban itt írtunk.

Legújabb összetevő a NAD+:

A Nikotinamid-adenin-dinukleotid igen fontos biokémiai kofaktor. Alapvető szerepe van az elektronok szállításában a redoxpotenciál-transzfer során. Erre a biokémiai anyagra minden sejtnek szüksége van! Mivel a NAD+ az életkor előrehaladtával csökken, értelem szerű, hogy pótoljuk a hiányt. Ezzel elébe mehetünk bizonyos neurodegeneratív betegségek kialakulásának, csökkenthetjük az esélyét az Alzheimer-, valamint a Parkinson-kórnak.

Ezeken kívül az Alpha Man immunerősítő számos más fontos és értékes vitalizáló anyagot tartalmaz. A B6-vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához, a cink szerepet játszik a vér normál tesztoszteron szintjének fenntartásában, a D-vitamin pedig támogatja az immunrendszert. Ajánlott fogyasztása napi kettő kapszula, bő vízzel leöblítve.

A szellemi és fizikai kiegyensúlyozottság erő az élet szinte minden területén! Erre könnyedén szert tehetsz az Alpha Man immunerősítő szedésével!

Do you need an Immune Booster?

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

UPDATED NEW BLOG POSTS:

On our blog you can read about many useful topics among our articles,
with which you can use your repertoire and preserve your health.

Napi szex 10 egészségügyi előnye

10 health benefits of daily sex

A healthy sex life is good for your overall health, and there's no better way than making love with your partner every day. In addition to being just a reproductive advantage, healthy sex improves your physical, mental, emotional and social life. Sexual activity has more to do with a healthy mindset than no

Read more »
Gentlemanus ads

Why is Gentlemanus a good potency enhancer?

Recently, more and more products have been investigated and withdrawn from the market of potency enhancers. So there is great uncertainty among men about which of the existing products to choose. After all, the tablet must meet many criteria. Men's expectations of a potency-enhancing pill Start working quickly or as soon as possible after taking

Read more »
Pajzsmirigy alulműködés és merevedési zavar

Hypothyroidism and erectile dysfunction

Sex is something you like to think about every time. But do you like thyroid problems? Obviously not. You don't understand why I'm asking about thyroid problems when we're talking about sex. But it's important to talk about this because many men experience sexual problems due to the thyroid gland. What is the thyroid gland? The thyroid gland is a butterfly-shaped gland in the neck that can

Read more »

About us

Perfect Play Kft. csapata 2

We are proud that we are In cooperation with Perfect Play Kft.,, we can work to make as many satisfied men and women as possible happy with these market-leading products,which are already available from us!

That's why on our website every man can find a solution to his problem, whether it's erectile dysfunction or just a little extra to spice up lovemaking.

en_GBEnglish