Barion Pixel

Az inzulinrezisztencia által okozott merevedési zavar okai és kezelése

Az inzulinrezisztencia által okozott merevedési zavar okai és kezelése nagyon összetett dolog.

Az inzulinrezisztencia egy olyan állapot, amelyben a sejtek nem reagálnak megfelelően az inzulinra, a hasnyálmirigy által termelt hormonra, amely a vércukorszintet szabályozza. Amikor a sejtek nem reagálnak az inzulinra, a vércukorszint megemelkedik.

A merevedési zavar, más néven erektilis diszfunkció (ED), az a probléma, amikor a férfi nem tud tartós merevedést elérni vagy fenntartani a közösüléshez.

Az inzulinrezisztencia és a merevedési zavar közötti összefüggés több tényezőnek köszönhető. Az inzulinrezisztencia növeli a vérnyomást és a koleszterinszintet, mindkettő növeli a merevedési zavar kockázatát. Az inzulinrezisztencia szintén károsíthatja az ereket, beleértve a péniszben lévő ereket is, ami szintén hozzájárulhat a merevedési zavarhoz.

Ezenkívül az inzulinrezisztencia összefüggésbe hozható a gyulladásos folyamatokkal, amelyek szintén hozzájárulhatnak a merevedési zavarhoz.

Kutatások

A kutatások szerint az inzulinrezisztenciában szenvedő férfiaknál négyszer nagyobb a merevedési zavar kialakulásának kockázata, mint azoknál, akiknél nincs inzulinrezisztencia.

Egy 2012-es tanulmányban a kutatók azt találták, hogy az inzulinrezisztenciában szenvedő férfiaknál nagyobb valószínűséggel volt merevedési zavar, mint azoknak, akiknél nem volt inzulinrezisztencia. A tanulmányban részt vevő férfiaknál a merevedési zavar kockázata 2,6-szor nagyobb volt az inzulinrezisztenciában szenvedő férfiaknál, mint azoknak, akiknél nem volt inzulinrezisztencia.

Egy másik, 2013-as tanulmányban a kutatók azt találták, hogy az inzulinrezisztenciában szenvedő férfiaknál nagyobb valószínűséggel volt károsodott erekció, mint azoknak, akiknél nem volt inzulinrezisztencia. A tanulmányban részt vevő férfiaknál az erekciós funkció 2,3-szor rosszabb volt az inzulinrezisztenciában szenvedő férfiaknál, mint azoknak, akiknél nem volt inzulinrezisztencia.

Kezelés

Az inzulinrezisztencia és a merevedési zavar kezelése gyakran hasonló. Az életmódváltás, például a testsúlycsökkenés, az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás, segíthet javítani az inzulinrezisztencia és a merevedési zavar tüneteit.

Súlyos esetekben gyógyszeres kezelésre lehet szükség az inzulinrezisztencia kezelésére.

Megelőzés

Az alábbiak segíthetnek csökkenteni az inzulinrezisztencia és a merevedési zavar kockázatát:

 • Egészséges testsúly fenntartása
 • Egészséges táplálkozás
 • Rendszeres testmozgás
 • Dohányzásról való leszokás
 • Alkoholfogyasztás mérséklése
 • Stressz kezelése

Az inzulinrezisztencia és a merevedési zavar közötti összefüggés összetett. Az inzulinrezisztencia számos tényezőn keresztül hozzájárulhat a merevedési zavarhoz, beleértve a vérnyomás és a koleszterinszint növekedését, az erek károsodását és a gyulladásos folyamatok előfordulását.

Az életmódváltás, például a testsúlycsökkenés, az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás, segíthet csökkenteni az inzulinrezisztencia és a merevedési zavar kockázatát.

A Boom Boom potencianövelő kapszula

A Boom Boom potencianövelő kapszula egy természetes összetevőkből álló készítmény, amely segíthet az inzulinrezisztencia által okozott merevedési zavar kezelésében.

A Boom Boom kapszula összetevői közé tartozik:

 • L-arginin: ez egy aminosav, amely segít a nitrogén-monoxid termelésében, amely szükséges az erek tágulásához.
 • Maca gyökér: ez egy gyógynövény, amely segíthet az erekciós funkció javításában.
 • Tribulus terrestris: ez egy gyógynövény, amely segíthet a tesztoszteronszint növelésében, ami szintén hozzájárulhat az erekciós funkció javításához.
Az inzulinrezisztencia által okozott merevedési zavar és a Boom Boom potencianövelő kapszula

A Boom Boom kapszula napi kétszeri szedése segíthet az inzulinrezisztencia által okozott merevedési zavar tüneteinek enyhítésében.

A Boom Boom kapszula előnyei

 • Természetes összetevőkből áll
 • Segít az erek tágulásában
 • Javíthatja az erekciós funkciót
 • Segít a tesztoszteronszint növelésében

Következtetés

Az inzulinrezisztencia és a merevedési zavar közötti összefüggés összetett. Az inzulinrezisztencia számos tényezőn keresztül hozzájárulhat a merevedési zavarhoz, beleértve a vérnyomás és a koleszterinszint növekedését, az erek károsodását és a gyulladásos folyamatok előfordulását.

A Boom boom potency enhancer kapszula egy természetes összetevőkből álló készítmény, amely segíthet az inzulinrezisztencia által okozott merevedési zavar kezelésében.

RECOMMENDED PRODUCTS

OUR BOOM BOOM PRODUCT PACKAGE OFFERS

Boom Boom opinion:

"I never thought that a potency-enhancing capsule could provide such a great sexual experience. I had a lot of doubts when I ordered the BOOM BOOM  product, which has been replaced by a feeling of certainty. Since then, I recommend it to all my friends if they want to sneak a little excitement into their intimate togetherness."

Sándor

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)